A legaljasabb átverések, amivel a cégek csomagolást manipuláltak: képek a szemfényvesztő trükkökről

Elképesztő, hogy mit engedtek meg maguknak ezek a cégek.

GettyImages-1286258747

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokaknak ismerős lehet a csalódás, mikor kinyit egy csomagot, aminek a mélyén valami mást remélt. Például amikor megvesz életében először egy csomag csipszet, és látja, hogy a zacskó csak harmadáig van megtöltve, a maradék része gyakorlatilag levegő.

Nem egy ember tapasztalhatott kiábrándulást egy-egy termék kibontása után: például egy előrecsomagolt szendvics nem volt olyan finom, mint ahogy számított rá, vagy éppen megvett egy bagelt, aminek csak a közepén volt alapanyag, a többit pedig kispórolták belőle. Nos, létezik ennél rosszabb!

A legaljasabb átverések, amivel a cégek csomagolást manipuláltak

Nyolc olyan képet mutatunk, ami után szerencsésnek fogod érezni magad, hogyha azt kapod, amit reméltél egy-egy áru megvétele után. Ilyeneknek sosem szabadna megtörténnie, hiszen ez az eladó és a vevő közti íratlan szerződés megszegése. Teljes átverés, amivel a cég hosszú távon rontja az esélyeit, mert nem lesznek elégedett vásárlói. Egyenesen leesik az ember álla azon, hogy egyes cégek képesek voltak ennyire arcátlanul manipulálni gyanútlan vevőiket. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek forrása: Reddit

Ezt is szeretjük