14 tárgy, ami elhozza a boldogságot
Magányos vagy? Nem jó a kapcsolatod? Ismerj meg néhány hasznos tárgyat!

Dia

 	Azzal, hogy a feng shui segítségével irányításod alá vonod a körülötted lévő energiákat, befolyásolhatod az érzéseidet, velük együtt pedig az életedet. A feng shui azonban nem varázsszer: nem hat közvetlenül az életedre, de segít feltölteni olyan energiákkal, melyekkel elérheted azt, amire vágysz. 	 	Kapcsolódó szolgáltatás: 	Feng shui linkgyűjtemény »

Azzal, hogy a feng shui segítségével irányításod alá vonod a körülötted lévő energiákat, befolyásolhatod az érzéseidet, velük együtt pedig az életedet. A feng shui azonban nem varázsszer: nem hat közvetlenül az életedre, de segít feltölteni olyan energiákkal, melyekkel elérheted azt, amire vágysz.

Kapcsolódó szolgáltatás:
Feng shui linkgyűjtemény »

Dia

SzerencsebambuszA kiegyensúlyozott, boldog élethez szükséges megfelelő energiaáramlást néhány aprócska tárggyal is biztosíthatod - ezeket a lakás megfelelő részében kell elhelyezned. A szerencsebambuszt viszont bárhol tarthatod, mindenhol segít a pozitív energia megteremtésében.Kapcsolódó cikk:5 tárgy, amivel garantáltan megtalálod a boldogságot »

Szerencsebambusz

A kiegyensúlyozott, boldog élethez szükséges megfelelő energiaáramlást néhány aprócska tárggyal is biztosíthatod - ezeket a lakás megfelelő részében kell elhelyezned. A szerencsebambuszt viszont bárhol tarthatod, mindenhol segít a pozitív energia megteremtésében.

Kapcsolódó cikk:
5 tárgy, amivel garantáltan megtalálod a boldogságot »

Dia

KőszobrocskaHa a boldogságodért szeretnél tenni, keresd meg az otthonodnak azt a részét, mely közvetlen kapcsolatban áll a szerelem területével - ezt a bejárattól számítva jobbra, hátul keresd. Ezen a területen a föld elem az uralkodó, a változások érdekében ezért itt ezt az elemet kell hangsúlyoznod. Sokat tehetsz a rész erősítéséért, ha tartasz itt valamilyen kőszobrocskát vagy apró kavicsokat.

Kőszobrocska

Ha a boldogságodért szeretnél tenni, keresd meg az otthonodnak azt a részét, mely közvetlen kapcsolatban áll a szerelem területével - ezt a bejárattól számítva jobbra, hátul keresd. Ezen a területen a föld elem az uralkodó, a változások érdekében ezért itt ezt az elemet kell hangsúlyoznod. Sokat tehetsz a rész erősítéséért, ha tartasz itt valamilyen kőszobrocskát vagy apró kavicsokat.

Dia

OrchideaHa párkapcsolatban élsz, de kissé eltávolodtatok egymástól, két orchidea elhelyezése az ágy közelében segíthet ismét felkelteni a vágyakat. A víz, a tűz és a nyugati fém chi-jét is hasznos növelni a szobában, mivel segíti a szexualitás elmélyülését. A víz chi-t krémszínű és fényes fekete felületekkel, a tüzet pedig vörös tárgyakkal.Kapcsolódó cikk:4 rafinált feng shui tipp a hálószobába »

Orchidea

Ha párkapcsolatban élsz, de kissé eltávolodtatok egymástól, két orchidea elhelyezése az ágy közelében segíthet ismét felkelteni a vágyakat. A víz, a tűz és a nyugati fém chi-jét is hasznos növelni a szobában, mivel segíti a szexualitás elmélyülését. A víz chi-t krémszínű és fényes fekete felületekkel, a tüzet pedig vörös tárgyakkal.

Kapcsolódó cikk:
4 rafinált feng shui tipp a hálószobába »

Dia

Apró levelű szobanövényA feng shui által meghatározott területeken más és más elem a domináns, ráadásul a boldogságért mindegyiket érdemes erősítened. A karrier területén jó helyen van minden üveges-tükrös tárgy, míg a gazdagság és siker részen a fa a kívánatos anyag. Az egészség és család területét bőven telerakhatod egészséges, zöld növényekkel.Kapcsolódó cikk:3 gyönyörű, vagyonokat hozó szobanövény »

Apró levelű szobanövény

A feng shui által meghatározott területeken más és más elem a domináns, ráadásul a boldogságért mindegyiket érdemes erősítened. A karrier területén jó helyen van minden üveges-tükrös tárgy, míg a gazdagság és siker részen a fa a kívánatos anyag. Az egészség és család területét bőven telerakhatod egészséges, zöld növényekkel.

Kapcsolódó cikk:
3 gyönyörű, vagyonokat hozó szobanövény »

Dia

Piros ágyneműA szerelem és a házasság területén az uralkodó elem a föld, a terület jellemző színe pedig a piros és a rózsaszín. Még akkor is, ha nem a kedvenced, ez utóbbiból ajánlatos egy keveset megjeleníteni a hálóban - a legjobb, ha vörös, lehetőleg szatén ágyneműt választasz.

Piros ágynemű

A szerelem és a házasság területén az uralkodó elem a föld, a terület jellemző színe pedig a piros és a rózsaszín. Még akkor is, ha nem a kedvenced, ez utóbbiból ajánlatos egy keveset megjeleníteni a hálóban - a legjobb, ha vörös, lehetőleg szatén ágyneműt választasz.

Dia

GyertyaAz intenzív szerelemhez és a pompás szexhez szükséges lágyabb, gyengédebb energiák megteremtéséhez olyan környezet szükséges, ahol teljes mértékben kifejezésre juttathatod a szexualitásod. A megfelelő világítás például nagyon fontos. Ha kedvelitek a lágyabb fényforrásokat, a gyertya ideális megoldás, mert tüzesebb, szenvedélyesebb chi-t teremt a szobában.

Gyertya

Az intenzív szerelemhez és a pompás szexhez szükséges lágyabb, gyengédebb energiák megteremtéséhez olyan környezet szükséges, ahol teljes mértékben kifejezésre juttathatod a szexualitásod. A megfelelő világítás például nagyon fontos. Ha kedvelitek a lágyabb fényforrásokat, a gyertya ideális megoldás, mert tüzesebb, szenvedélyesebb chi-t teremt a szobában.

Dia

Jin és jang szimbólumA kiegyensúlyozott magánéletért helyezz el a szerelem területén párosával olyan szimbólumokat, melyek erősítik ezt az életterületet. Az egyik legfontosabb szimbólum a jin és a jang, mely a férfi és nő egyesülésének egymást kiegészítő jellegét testesíti meg, továbbá egyensúlyt is jelképez.

Jin és jang szimbólum

A kiegyensúlyozott magánéletért helyezz el a szerelem területén párosával olyan szimbólumokat, melyek erősítik ezt az életterületet. Az egyik legfontosabb szimbólum a jin és a jang, mely a férfi és nő egyesülésének egymást kiegészítő jellegét testesíti meg, továbbá egyensúlyt is jelképez.

Dia

PillangópárHelyezhetsz erre a területre ébredő szerelmet jelképező mandarinrécéket is, természetesen párban. A szerelem másik jelképe a pillangópár, mely az átalakulást, az újjászületést jelképezi. Kínában a pillangó a halhatatlanság szimbóluma. Párban a boldog házasságot jelenti.

Pillangópár

Helyezhetsz erre a területre ébredő szerelmet jelképező mandarinrécéket is, természetesen párban. A szerelem másik jelképe a pillangópár, mely az átalakulást, az újjászületést jelképezi. Kínában a pillangó a halhatatlanság szimbóluma. Párban a boldog házasságot jelenti.

Dia

KristályA feng shuiban használatos kristály összegyűjti a chi-t, és új minőséget adva neki, újból kisugározza azt. Bármilyen ezotériával foglalkozó boltban beszerezhetsz egyet. Mielőtt elhelyeznéd a kristályt, mindenképpen mosd meg sós vízzel, hogy megtisztuljon a negatív energiáktól. A természetes kvarckristályok elhelyezése lakásod délnyugati területén szerelmi kalandot hoz az életedbe.

Kristály

A feng shuiban használatos kristály összegyűjti a chi-t, és új minőséget adva neki, újból kisugározza azt. Bármilyen ezotériával foglalkozó boltban beszerezhetsz egyet. Mielőtt elhelyeznéd a kristályt, mindenképpen mosd meg sós vízzel, hogy megtisztuljon a negatív energiáktól. A természetes kvarckristályok elhelyezése lakásod délnyugati területén szerelmi kalandot hoz az életedbe.

Dia

Csobogó vagy szobaszökőkútAz emberi test elsősorban vízből épül fel. A testedben található víz energiája hasonló frekvencián rezeg a közeledben található bármely vízével, így erőteljes kapcsolat jöhet létre a kettő között, fokozva ezzel a vitalitásod, az energiáid és az életkedved. A víz megjelenítéséhez elég egy kisebb házi csobogót, szobaszökőkutat vagy akváriumot elhelyezned a lakás keleti, délkeleti részében.

Csobogó vagy szobaszökőkút

Az emberi test elsősorban vízből épül fel. A testedben található víz energiája hasonló frekvencián rezeg a közeledben található bármely vízével, így erőteljes kapcsolat jöhet létre a kettő között, fokozva ezzel a vitalitásod, az energiáid és az életkedved. A víz megjelenítéséhez elég egy kisebb házi csobogót, szobaszökőkutat vagy akváriumot elhelyezned a lakás keleti, délkeleti részében.

Dia

FaszénA művészek által használt faszénkréta erős föld chi-t hoz létre. Égett és lehűlt fából jött létre, így magában hordozza az öt elemből a fa, a tűz és a föld ciklusát. Mivel a lakás nyugati és északnyugati részében az erős tűz eredetű chi romboló hatással lehet az ott uralkodó fém chi-re, egy faszéndarabot helyezz egy agyagtálkába itt. A faszén így segítségedre lehet akkor, ha túlságosan érzelmessé váltál, vagy gyakran bonyolódsz felesleges, kényes vitákba.

Faszén

A művészek által használt faszénkréta erős föld chi-t hoz létre. Égett és lehűlt fából jött létre, így magában hordozza az öt elemből a fa, a tűz és a föld ciklusát. Mivel a lakás nyugati és északnyugati részében az erős tűz eredetű chi romboló hatással lehet az ott uralkodó fém chi-re, egy faszéndarabot helyezz egy agyagtálkába itt. A faszén így segítségedre lehet akkor, ha túlságosan érzelmessé váltál, vagy gyakran bonyolódsz felesleges, kényes vitákba.

Dia

SóMinél nagyobb biztonságot érzel az otthonodban, a környezetedben, annál könnyebben találhatod meg a boldogságot. A tengeri só - akár finomított, akár durva szemcsés - kitűnő eszköz arra, hogy biztonságos, stabil légkört teremts. Egy adag, a lakásod északkeleti vagy délnyugati részében elhelyezett - és legalább kéthavonta cserélt - tengeri só tisztítja és stabilizálja az otthonodon átáramló chi-t.

Minél nagyobb biztonságot érzel az otthonodban, a környezetedben, annál könnyebben találhatod meg a boldogságot. A tengeri só - akár finomított, akár durva szemcsés - kitűnő eszköz arra, hogy biztonságos, stabil légkört teremts. Egy adag, a lakásod északkeleti vagy délnyugati részében elhelyezett - és legalább kéthavonta cserélt - tengeri só tisztítja és stabilizálja az otthonodon átáramló chi-t.

Dia

FényképekAmikor két ember közel áll egymáshoz, szerető kapcsolatuk saját chi-re tesz szert, azaz új chi jön létre az energiáik keveredéséből. Az egyik legjobb megoldás arra, hogy még közelebb érezd magad a kedvesedhez, ha egy személyes tárgyát mindig a közeledben tartod. A közös élményeket ábrázoló fényképeket ezért tedd a lakás azon részére, ahol a leggyakrabban eshet rájuk a pillantásod.

Fényképek

Amikor két ember közel áll egymáshoz, szerető kapcsolatuk saját chi-re tesz szert, azaz új chi jön létre az energiáik keveredéséből. Az egyik legjobb megoldás arra, hogy még közelebb érezd magad a kedvesedhez, ha egy személyes tárgyát mindig a közeledben tartod. A közös élményeket ábrázoló fényképeket ezért tedd a lakás azon részére, ahol a leggyakrabban eshet rájuk a pillantásod.

Dia

SzélcsengőA szélcsengő hangja energiahullámokat indít el, melyek segítenek a chi mozgatásában és szétterjesztésében. A csengőkkel eloszlathatod a lakásban az ajtónyitáskor beáramló chi-t, így új energiával töltheted fel az otthonodat, és nyugodt, harmonikus légkört teremthetsz.

Szélcsengő

A szélcsengő hangja energiahullámokat indít el, melyek segítenek a chi mozgatásában és szétterjesztésében. A csengőkkel eloszlathatod a lakásban az ajtónyitáskor beáramló chi-t, így új energiával töltheted fel az otthonodat, és nyugodt, harmonikus légkört teremthetsz.
Blog.hu ajánló
Fotó: