8 zseniális kerti ötlet egyszerű betontéglából: bútortól a dísztárgyig variálható a sokoldalú alapanyag

A betontéglában több kreatív lehetőség rejlik, mint azt gondolnád.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most, hogy elérkezett a jó idő, fontolóra vehetted, hogy megszépítsd a kerted. Egy-egy új bútor és dekoráció gyönyörűen feldobhatja kinti birodalmad.

Ha azonban a költségvetésed alacsonyabb, mint azt szeretnéd, vagy kedveled a nem átlagos, kreatív megoldásokat, akkor magad is elkészítheted ezeket valamilyen alternatív módon használt alapanyagból. A betontéglában masszív és sok ötlethez felhasználható eszközre találhatsz, mivel szögletes a formája, simák az oldalai, és szerkezete pedig üreges. Készíthetsz asztalt, padot, virágtartókat, és még sok mást is fabrikálhatsz.

8 variáció a betontégla kerti felhasználására

Inspirálódj a következő ötletekből: engedd szabadjára a fantáziád, bontakoztasd ki kézügyességed, és találj ki újabb ötleteket is. Fontos, hogy az egymásra halmozott téglákat rögzítsd is: ehhez építési ragasztót illetve ragasztóhabot használhatsz. Kérd a barkácsbolti eladó segítségét, hogy a megfelelőt válaszd.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük