Szupermodern bútorok, amiket raklapból készítettek: 10 igazán dizájnos darab
A raklap nagyon sokoldalú alapanyag: modern bútorok egész sora készíthető belőle.

cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor tönkremegy egy bútor, és pótolni kell, vagy csak felmerül, hogy szükség lenne újra, az a legegyszerűbb, ha az ember fogja magát, és elmegy a bútorboltba.

Ám ha többre, valami egyedibbre és az alkotás örömére vágyik az ember, akkor a bizonyos bútort akár saját kezűleg is elkészítheti. Egyszerű, mégis nagyszerű darabok előállításához kiváló alapanyag a raklap, mely jellegéből eredendően a minimál és a rusztikus stílusú otthonokba is passzol, de szinte bármilyen környezetben jól mutat. A fadeszkákból összeszerelt szögletes szerkezet akár ülő-, akár fekvőalkalmatosságok, asztalok vagy polcok otthoni eszkábálására is alkalmas. Mérete nem is túl nagy, nem is túl kicsi, formájának köszönhetően pedig több is jól kombinálható. Mivel natúr, kezeletlen fából gyártják, anyaga lefesthető vagy akár lakkozható is. A saját kezűleg fabrikált bútorra mindig öröm lesz ránézni, ráadásul senki másnak nem lesz ugyanolyan, ami szintén emelni fogja az értékét.

Képeken 10 dizájnos raklapbútor

Egy-egy ötlet megvalósításához még szögre és kalapácsra sem lesz szükség, míg másokhoz egy fűrész és talán egy segítő kéz is jól jöhet: a következő fotókon különösebb ügyességet nem igénylő egyszerűbb, és egy-egy összetettebb raklapbútort is bemutatunk. Inspirálódj, és vágj bele bátran a kreatív munkába!

Ezt is szeretjük