Airbnb-lakástrendek, amiket könnyű másolni: ilyen lakásokra buknak az átutazók
Ezek a legkelendőbb trendek az Airbnb-piacon.

borito
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyaralás vagy utazás során van egy különös varázsa annak, amikor az ember nem hotelben száll meg, hanem egy hétköznapi lakást bérel magának az Airbnb-n. Kezdetben ezek tényleg magánlakások voltak, sokszor a tulajdonosokkal kellett rajta osztozni, ma már azonban kifejezetten a rövid távú kiadás céljára vásárolt lakások a jellemzőek az oldalon.

A legjobban futó Airbnb-k mindig vonzó dizájnnal bírnak. A stílus meglehetősen eklektikus - akadnak kifejezetten tradicionális lakásbelsők, de a modern irányzatok ezer változata is megtalálható a kínálatban. Ezek a lakások minden funkcióval fel vannak szerelve, tökéletesen lakhatóak lennének akár állandó jelleggel is, mégis jól rendszerezett, tiszta, felfordulásmentes képet nyújtanak. 

Airbnb-tippek otthonra

Egyvalami azonban a legtöbb sikeres Airbnb-lakásban közös: akár azonnal beköltöznénk. Ezt a hívogató hatást pedig általában a jól kitalált lakásbelső váltja ki. Összegyűjtöttük, mire kell a legjobban figyelni, ha ugyanezt szeretnéd elérni a saját otthonodban is.

A képek forrása: Airbnb: Icon Residance BudapestCosmopolitan ApartmentBrand New Stylish Apartment in the city centerMagnificent ErnestoCountry home @ Lake BalatonHi5 Apartment 152 - Center of CenterFeel home in the center of BudapestMadame's Mansion

A borítókép forrása:  French style charming apartment with garden

Ezt is szeretjük