A leghatékonyabb légy- és szúnyogűzők körképe árakkal
Percek alatt hatnak
Ha idén nyáron nem akarsz vakarózni, és a zümmögés sem fog hiányozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei évben mintha kevesebb lenne a vérszívó, mint tavaly volt, de egy esti sütögetés, sörözés vagy koncert alkalmával azért feltűnnek a zümmögő istencsapások.

Ha nem szeretnéd, hogy bármi is megzavarja a nyárestéket, szerezd be a leghatékonyabb rovarriasztók egyikét, és ne is gondolj a viszketésre.

Kombinált támadás

A Chemotox elektromos szúnyogriasztó készüléke rovarűző folyadékkal vagy lapkával dolgozik, olyan vegyületet párologtatva a levegőbe, ami távol tartja a zümmögőket.

Tetszés szerint választhatod ki, hogy melyiket használod, de a lapokat és a folyadékot soha ne tedd egyszerre a készülékbe - csak az egyikkel működtetve is 45 nyugodt éjszakát garantál a masina.

A készülékhez mellékelt folyadék olyan speciális összetevőket tartalmaz, amely még nyitott ablak vagy égő lámpa mellett is képes távol tartani, illetve elpusztítani a szúnyogokat.

A doboz ára, amely tartalmazza a készüléket, a folyadékot és a rovarriasztóval átitatott lapocskákat, 1750 forint.*

Csak természetesen

Az Aromax 100 milliliteres pumpás aeroszolja természetes, növényi eredetű rovarűző hatóanyagokat tartalmaz, így a gyerkőcöknél is nyugodtan használhatod, akár már kétéves kor alatt is. A finom, citromos-eukaliptuszos illatú permet elriasztja a szúnyogokat, sőt, a kullancsokat is.

A permetet a ruházatra és a bőrre egyaránt fújhatod, attól függően, milyen vastagon viszed fel magadra a 30%-os citriodiol-tartalmú terméket, akár hét órán keresztül is képes távol tartani a vérszívókat. Az Aromax szúnyog- és kullancsriasztót itt rendelheted meg, az ára 1275 forint.

Hangulatos riasztás

Egy kerti mulatságon vagy baráti összejövetelen valószínűleg nem szívesen látod az elektromos riasztókat, ha pedig étel vagy ital is kerül az asztalra, a vegyszerek használata sem kimondottan szerencsés.

Kifejezetten hangulatos lehet azonban, ha gyújtasz néhány gyertyát, ezzel ráadásul még a légy- és szúnyogűzést is megoldhatod.

Tegyél ki néhány párologtató tálkát, gyújtsd meg alattuk a mécseseket, az edényekbe pedig csöpögtess egy kevés citronellaolajat. Friss, citrusos illat fogja megtölteni a levegőt, a pislákoló fények remek hangulatot teremtenek a baráti beszélgetéshez vagy a romantikus összebújáshoz - zümmögést azonban biztosan nem fogtok hallani, a vérszívók ugyanis nem viselik el a citronella illatát. Az illóolajat például itt rendelheted meg, az öt milliliteres kiszerelés ára 415 forint.

Elegáns megoldás

Bár az ára kissé borsos, ha nemcsak hatékony, de mutatós megoldást keresel a rovarriasztásra, és egyébként is szükséged lenne valamilyen fényforrásra a kertben vagy a teraszon, az egyik legelegánsabb megoldás a rovarriasztó lámpa.

Az asztalra vagy korlátra helyezhető kis lámpa hangulatos, a mécsesének megfelelő erősségű fényt bocsájt ki. A NoMosquitos rovarriasztó hatékonyságát igazolja, hogy a forgalmazó szerint az amerikai hadsereg is ezt használja. Az áramforrás nélkül is üzemeltethető LED-lámpa hosszú életű, így megszolgálja az árát.

Ha kullancs csípett

Házilag elvégezhető tesztünkkel egyetlen vércseppből kiderítheted, hogy fertőzött kullcsancs csípett-e meg.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Megrendelheted magát a fényforrást is, de ha mutatósabb megoldást szeretnél, válaszd a kis kerti lámpát a beépített rovarriasztó fénnyel, melyet 10 900 forintért itt vásárolhatsz meg.

Csavaros megoldás

A Raid illatos, spirál alakú füstölője kellemes illattal tölti meg a levegőt, a szúnyogokat és legyeket azonban elűzi. Ideális választás kerti rendezvényekhez, grillezéshez, de akár kempingezéshez is.

A spirál végét kell meggyújtanod, majd elfújnod, hogy ne égjen, csak füstöljön. Egy spirál akár nyolc órán keresztül is távol tartja a vérszívókat.

A Radi illatos szúnyogspirálja dobozonként tíz füstölőt tartalmaz, a csomag ára 456 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük