A 3 legjobb blog, ha filléres, de látványos ötleteket keresel
Feldobnád a régi szekrényed, vagy a falat szeretnéd dekorálni? A következő blogok segítenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A régi, kopott komódokat, karcos asztalokat és megunt kanapékat könnyen és gyorsan újjávarázsolhatod egy-két jó ötlettel, ami ráadásul sokkal kevesebbe kerül, mint az új bútorok.

A felújításukhoz ihletet meríthetsz a lakberendezési magazinokból, de az internet is kincseket rejt, ha inspirációt keresel.

A világháló ma már tömve van jobbnál jobb blogokkal, melyek szerzői nemcsak látványos, ugyanakkor filléres megoldásokat mutatnak be, de lépésről lépésre végig is vezetnek a megvalósítás útján. Akár a hazai blogok, akár külföldi szerzők blogjai között keresel, percek alatt kincsekre lelhetsz. A következő három blog például biztosan lenyűgöz majd.

A lakberendezéstől a kiegészítőkig: Sanctuary art

Jennifer Rizza angol nyelvű blogja azonnal a szívünkbe lopta magát. Nem csupán az oldal kellemes design-ja és gazdag ötlettára miatt, hanem amiatt is, hogy a Sanctuary art átlátható, és szinte minden problémára kínál megoldást. Legyen szó egy régi, unalmasnak tűnő komód modernizálásáról vagy éppen a fürdőszoba felújításáról, Jennifer Rizzának mindenre van ötlete.

A rendszeresen új bejegyzésekkel frissülő blog nyitóoldalának keresőjében kulcsszavak segítségével igazodhatsz el az ötletek között, a nyitóoldal legalján pedig egy címkefelhőt találsz, ahol az egyes szavakra, kifejezésekre kattintva jutsz el az adott témakörbe tartozó bejegyzésekhez. A szerző a blog nyitóoldalának bal szélén gyűjti azokat a cikkeket, melyekből az egyes ötletek, felújítási lehetőségek megvalósításának módját ismerheted meg.

A minden esetben színes, éles fotókkal illusztrált ötletek között találsz olyanokat, melyek megvalósítása csupán 10 percet vesz igénybe, amelyekkel formába hozhatod a megunt, kopott bútorokat, illetve, amelyekkel fillérekből feldobhatod a fürdőszobát, a konyhát vagy a nappalit. Emellett a blogon tanácsokat találsz a lakás berendezését, a fal festését vagy éppen a csempék lerakását illetően is.

Kezdőknek és haladóknak: Kedvencotthon.blogspot.com

B. Tier Noémi jegyzi azt a magyar nyelvű blogot, mely elsősorban a modern lakberendezés kedvelőinek lehet nagy segítség otthonuk berendezésénél. Akár teljes felújítást tervezel, akár csak apró változtatásokat ejtenél a lakáson, a Kedvencotthon.blogspot.com oldal megszámlálhatatlan fotóval és ötlettel lesz a segítségedre. A blogon ötleteket kaphatsz a világos, harmonikus nappali vagy hálószoba kialakítását illetően, tippeket ahhoz, hogyan lehet a gyerekszobát rendben tartani úgy, hogy a gyerekek se unatkozzanak benne, milyen ötletekkel és dekorációkkal lehet feldobni az unalmas falfelületeket, nem utolsósorban pedig a szerző azokat az üzleteket is bemutatja, ahol a legizgalmasabb bútorokat és lakáskiegészítőket szerezheted be. A Kedvencotthon.blogspot.com oldal elsősorban lakberendezési tanácsokkal szolgál, de találni olyan ötleteket is, melyekkel fillérekből újíthatod fel a megunt csillárt vagy a régi, kopott szekrényeket.

A nyitóoldal jobb szélén található címkefelhő segítségével kigyűjtheted a téged érdeklő témába tartozó bejegyzéseket, de a címkefelhő alatti keresőt is használhatod, ha szűkítenéd a kört.

A harmonikus otthon titka: The Inspired Room

Lassan három éve, hogy a The Inspired Room névre keresztelt blog elindult, népszerűsége pedig azóta is egyre nő. Szerzője, a háromgyermekes, az egyesült államokbeli Silvertone-ban élő Melissa lakberendezési tanácsadóként dolgozik, és a blog mellett neves amerikai lapoknak is ír. Rendszeresen új bejegyzésekkel frissülő blogján számtalan ötletet találhatsz, melyekkel nagyobb anyagi ráfordítással és fillérekből egyaránt feldobhatod a lakásod hangulatát.

A blog nyitóoldalának jobb szélén található kategóriák segítenek eligazodni a bejegyzések között. Ha a lakásod egyes helyiségeinek felújításához keresel tanácsokat, a By room - szobák szerint - kategóriában böngéssz. A By project kategóriában tárolással, dekorálással és a bútorok felújításával kapcsolatos cikkeket találsz, a By Season kategóriában pedig az évszakokhoz kötődő házimunkák és dekorációs ötletek tárházát találod.

Akár apró dekorációkhoz keresel ötletet, melyekkel feldobhatod a nappali vagy a konyha hangulatát, akár az otthonod teljes átalakításához van szükséged inspirációra, a The Inspired Roomot minden esetben érdemes felkeresned. A színes fotókkal illusztrált gazdag ötletgyűjteményben biztosan találsz majd olyan tanácsokat, melyekkel új színt vihetsz az otthonodba.

Ezt is szeretjük