Nem kell beleőrülnöd a takarításba: egy biztos eszköz, ami könnyebbé és élvezetessé teszi

A módszer, ami mellett akár meditálhatsz is. (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kell szépíteni a dolgokat, a porszívó nem az a valami, amiről minden nő álmodozik - viszont mindegyik használja. Főleg most, hogy az ünnepek közeledtével nagyobb hangsúlyt kell helyezni az otthon kitakarítására. De miért is kellene ebbe bákrinek is beleőrülnie?

Kapcsolj Zen-módba!

Nem őrültség - porszívózhatsz és meditálhatsz is egy időben! Ezt talán senki nem hiszi el, amíg nem találkozik a legcsendesebb Electrolux porszívóval. Az Electrolux UltraSilencerTM Zen hangja leginkább meditatív zümmögésre emlékeztet, amit sem a szomszédok, sem a másik szobában alvó családtag nem fog meghallani. Mindössze 58 decibel a zajszintje, ami alig hangosabb a suttogásnál. Nemcsak, hogy csendes, de kifejezetten kellemes, megnyugtató a hangja. Pont azért, hogy mindenki szívesen használja.

Manőverezésből jeles

Nagy kerekei vannak. Ez egyfelől jól áll neki, másfelől könnyedén gurul utánad - így nem kell rángatni a csőnél fogva. Ennek köszönhetően a fal sarkát és az ajtó keretét sem fogod leverni vele, amikor az egyik szobából a másikba tartasz - így ez is felkerül a kiiktatott zajforrások listájára. Az UltraSilencerTM Zen kábele annyira hosszú, egy 50-60 négyzetméteres lakás is egy körben kitakarítható vele anélkül, hogy át kelljen dugni egy másik konnektorba.

Csendes, kezes, csinos és okos

Az Electrolux UltraSilencerTM Zen modellek négy színben kaphatóak. A különböző színű porszívók más-más speciális tudással bírnak. A kék modell azoknak készült, akiknek az allergia megnehezíti az életét. Speciális szűrője van, amely minden beszívott szennyeződést a porzsákban tart, még a legapróbb porszemcséket is.

A barna porszívó hatékonyan dolgozik parkettán, szőnyegen és járólapon is, sőt, a bútorokat is kényelmesen letakaríthatod vele. A fehér a házikedvenc-rajongóknak, a fekete-zöld pedig azoknak készült, akik a környezetbarát termékeket keresik.

Ezt is szeretjük