3 hatékony fertőtlenítőszer - Kíméletlen csodaszerek
Hogyan fertőtlenítheted a lakást néhány apró mozdulattal úgy, hogy az egészségedet is óvod közben? Így.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már olyan széles a tisztítószerek skálája, hogy minden problémára könnyedén megtalálhatod a tökéletes szert - WC-tisztítót a WC-hez, vízkőoldót a kádhoz és a csempékhez, sütőtisztítót a sütő legmakacsabb szennyeződései ellen.

A számtalan tisztítószer között mégis azok a legjobbak, melyekkel egyszerre több felületet is megtisztíthatsz.

A fertőtlenítőszerek hasznosak a mosásnál, a fürdőben és a konyhában, ráadásul egy erős szerrel pillanatok alatt megszabadulhatsz a baktériumoktól és a szennyeződésektől. Ezek azonban többnyire nemcsak a baktériumokkal bánnak el, hanem olyan összetevőket is tartalmaznak, melyek károsak az egészségre. Ha hatékony fertőtlenítőszert keresel, ugyanakkor az egészségedet is óvnád, próbáld ki a következő termékeket!

Almawin háztartási tisztítószer és fertőtlenítő koncentrátum

Az Almawin-termékcsalád minden egyes tagja ökológiailag ellenőrzött, a termékek nem tartalmaznak allergén anyagokat, PH-semlegesek, így a bőrt sem irritálják, és biológiailag 100%-ban lebomlanak. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a szennyeződésekkel is kíméletesek.

Az Almawin 500 ml-es kiszerelésben kapható koncentrátuma minden szennyeződéssel elbánik, legyen az zsír, szappanlerakódás vagy éppen vízkő. Bármilyen vízálló felületen használható anélkül, hogy nyomot hagyna maga után. Erőteljes tisztítószer, melynek tisztítóhatását cukortenzidek és zsíralkoholszulfátok biztosítják. A koncentrátumot használhatod közvetlenül a felületre öntve, de hígíthatod is. Amellett, hogy PH-semleges, búzaproteineket tartalmaz, melyek támogatják a bőr visszazsírozó hatását, és ezáltal védik azt.

Ecover univerzális tisztító- és fertőtlenítőszer

Az Ecover szintén megbízható márka: termékei az Almawinhez hasonlóan környezetbarátok, biológiailag teljesen lebomlanak, és nem tartalmaznak olyan összetevőket, melyek károsítanák az egészséget, vagy allergiát okoznának.

Az egy literes kiszerelésben kapható, antiallergén koncentrátum univerzális tisztítószer: használhatod a padló tisztításához, a kád súrolásához, de a konyhai felületek fertőtlenítéséhez is - hígítva vagy anélkül. A teljesen természetes alapanyagokból készülő tisztítószer ráadásul nemcsak ragyogóvá varázsolja a lakást, hanem kellemes, friss illatot is varázsol a helyiségekbe.

Klar ÖKO háztartási tisztító- és fertőtlenítőszer

A Klar termékei is egytől egyig kímélik a környezetet, és egészségre káros összetevőket - így klórt, foszfátot, felületaktív anyagokat és kőolajszármazékokat - sem tartalmaznak. Hatóanyagukat növényi olajoknak és zsíroknak, valamint további természetes összetevőknek köszönhetik. Tartósítószert sem tartalmaznak, illatukat pedig természetes illóolajok adják. Mentesek minden bőrt irritáló anyagtól.

Mindez igaz a Klar háztartási tisztító- és fertőtlenítőszerére is. A szert használhatod koncentráltan, de hígítva is. Karcmentesen tisztíthatod le vele a vízálló felületeket, legyen az műanyag, lakkozott felület, kő- vagy kerámiaburkolat vagy éppen fából készült bútor.

Calgon Hygiene Gél–Antibakteriális gél a mosógépek védelme érdekében

A Calgon Hygiene Gél ötvözi a vízkő elleni védelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.*

*EN13697 szerint tesztelve, 40°C vízhőmérsékleten végzett 60 perces mosáson

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

A kevésbé szennyezett felületek tisztításához érdemes hígítva használni - öt liter vízhez elegendő 10 ml tisztítószer -, a makacsabb szennyeződésekre pedig vékony rétegben, hígítás nélkül vidd fel.

Ezt is szeretjük