2023 legmenőbb lakberendezési trendjei: a nosztalgia és a tökéletlenség is teret kap

Tökéletlenség, nosztalgia, izgalmas színek és formák határozzák meg a 2023-as belsőépítészeti irányokat.

GettyImages-1351070485

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A divat nem csak az emberek ízléséről, esztétikai érzékéről árulkodik, hanem arról is, hogyan akarnak élni. A trendek gyakran egy új életforma felé való elmozdulást is jeleznek, például a házi irodák kialakítását hozta el a home office felé való elfordulás.

A változás, áramlás folyamatos az életben. Ez az oka annak, hogy mindennap várhatunk valami érdekeset és újat, ami kizökkent a szürke, unalmas mindennapokból. A belsőépítészeti trendek közül valamelyik ráerősít arra, amit eddig is szerettek az emberek, és látunk új, izgalmas vonásokat is.

2023 legmenőbb lakberendezési trendjei

A következő képeken az év kedvenc trendjeit mutatjuk meg. Fontos tudni, hogy az irányoknak sokféle arca lehet, és aki szimpatizál az aktuális divatos vonásokkal, személyre szabhatja ízlésének, lehetőségeinek megfelelően.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: living4media, b orító-és ajánlóképek forrása: Getty Images.)

Ezt is szeretjük