Hihetetlenül stílusos lett a lakás egy egyszerű trükktől: 7 minimalista minta, ami megváltoztatta a hely hangulatát

Egyszerű és gyönyörű vonalas rajzok váltak a lakberendezési tárgyak egyik népszerű témájává.

GettyImages-1353828967

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A line art, avagy magyarul a vonalas rajzok rendkívül népszerű elemei ma a lakberendezésnek. Matisse és Picasso vonalas rajzai hatására ezek a műalkotások folyékony vonalak segítségével arcokat és testeket ábrázolnak minimalista stílusban. 

A line art minták tiszta, merész vonalakkal, árnyékolás nélkül készülnek, és bár hagyományosan a legtöbb művészet fehér alapon, fekete festékkel készül, érdekes bővítések történtek az eredeti alapkoncepció nyomán.

7 minimalista minta, ami megváltoztatta a hely hangulatát

A line art mint dekorációs elem a kerámiától a párnahuzatokon át a falfestményekig mindenhol megtalálható, és különleges hangulatot csempész mindenhová. Az benne az igazán különleges, hogy bármelyik helyiségben megállja a helyét, és jól mutat. Sok fekete-fehér termék található a piacon, így azon sem kell aggódni, hogy ne illene bele a terek színvilágába. Nézd meg képes válogatásunkat, mutatunk néhány inspirációt arra, hogyan tudja feldobni ez a dekortrend a szobákat. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek forrása: living4media

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük