Mit vársz a 2018-as évtől? Szerelmet, de vagyont is bevonzhatsz, ha arra van szükséged

Csakraerősítő ékszereket mutatunk, hogy az új évben megkaphasd, amire régóta vágysz.

szerelem-ujev-2018
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden évben az emberek újabb és újabb fogadalmakat tesznek a változtatásra, hogy elérjék céljaikat, jobbá tegyék életüket, megerősítsék elhivatottságukat, személyiségüket. Vannak, akik hisznek a kabalák, talizmánok, szerencsehozó tárgyak és erősítő ásványok erejében.

„Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja neked” - hangzott el a Pain&Gain című filmben. De azért nem árt egy kis rásegítés, főleg újévkor. Az újévi energiák mindig változásra sarkallnak, Pusztai Orsolya, lélekgyógyász és karmaasztrológus szerint pedig a 2018-as évé különösen. Jövőre sokan tapasztalhatják majd az öntudatra ébredést, és érezhetik azt, hogy mérföldkőhöz értek, hogy elérkezett a változtatás, a döntéshozatal ideje.

Ásványok, mandalák a vágyaidért

Ha már tudod, mit szeretnél, milyen irányba terelnéd az életed, hogy mi az, ami hiányzik, akkor elkezdhetsz segíteni magadnak az elérésükben a megfelelő energiák megteremtésével. Ez konkrétan a csakrák erősítésével történhet meg, hiszen minden csakra más funkciót lát el, és az ezotéria más-más ásványt és mandalát társít hozzájuk.

csakrak

Ezek rezgései javítanak a csakrák állapotán, működésén, feloldják a csomókat, ami által könnyebben áramlanak az életenergiák. Ezzel erősíteni tudod személyiséged és életed bizonyos területeit, bevonzhatsz dolgokat, melyekre régóta vágysz, de eddig valami akadályozta az életedben való megjelenésüket.

Jó érzelmi élet 2018-ban

Van, hogy az ember régóta vágyik szerelemre, de csak nem akar jönni. Vagy hosszabb hullámvölgyet él át kapcsolatában, aminek nem találja eredendő okát. Annak, aki régóta nem talál párt, és sok keserű csalódáson van túl, a karneol kristály segíthet vágyai elérésében, az érzelmi élet kiegyensúlyozásában. A nemiség és szexualitás drágakövének is nevezett karneol segít megérteni és büszkén vállalni nőiességedet, és megtanít az érzelmeidre hallgatni.

Nem hiába mondják egyébként, hogy kapcsolatban boldognak lenni is csak az tud, aki egyedül is boldog, szereti önmagát. Ha újévi fogadalmaid között szerepel, hogy mostantól jóban leszel önmagaddal, rendbe teszed az önmagaddal való viszonyodat, és figyelsz a belső hangodra, hogy ne állíts akadályokat a saját utadba, akkor a holdkő lehet a te kristályod. Akkor is érdemes választani, ha nemcsak érzelmi életedben szeretnél harmóniát teremteni, de az élet minden területén szükséged van arra, hogy bízz magadban. 

Bőség és siker 2018-ban

Vagyoni és lelki bőséget - az ezotéria szerint a pénzbeli jólét és a szellemi gazdagság összefügg - a torokcsakra mandalájának segítségével lehet elérni. Elhelyezheted az otthonodban, de még jobb, ha mindig magadnál viseled ékszer formájában. A bőségteremtő mandala segít a nyílt és őszinte kommunikációban is, hogy meg tudd fogalmazni, mi is az, amire vágysz. Segítségével képes leszel olyan helyzeteket teremteni, melyekben mindenki csak nyerhet. Válaszd akkor is, ha a pénz könnyen kifolyik a kezed közül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Teljes élet 2018-ban

A hét csakra mindegyik kristályával ellátott ékszereket akkor válaszd, ha életed minden területére szeretnél fejlődést, sikert és harmóniát hozni. Ez a csakraerősítő ékszer olyan fizikai problémák leküzdésében is segítséget nyújthat, mint a stressz vagy a gyakori fejfájás. Ha érdekel a mandalák világa, és szívesen barangolnál saját belső világodban is, értékes háttértudást halmozhatsz fel ebből az online is elérhető könyvből.

Ezt is szeretjük