Így készül a tökéletes rántott hal
A rántott hal elkészítésének titka az előkészületekben rejlik. Próbáld ki receptünket, és meglátod, egy egyszerű étel is lehet különleges!

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezdő háziasszonyként bizony megeshet, hogy még a legegyszerűbb ételek elkészítése is fejtörést okoz.

Ha ennek ellenére úgy döntenél, hogy a karácsonyi menüt te magad akarod elkészíteni, akkor receptünk segítségedre lesz abban, hogy az ünnepi fogások császára, vagyis a rántott hal a lehető legjobban sikerüljön. A titok az előkészületekben rejlik!

Rántott hal

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 50 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl tej
  • 4 szelet hal - tonhal, ponty vagy bármilyen folyami hal
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés ideje:

90 perc.

Elkészítés menete:

A fokhagymát zúzd apróra, szórd bele a tejbe, majd áztasd bele egy órára a halszeleteket. Az óra leteltével vedd ki őket, papírtörlővel itasd fel róluk a tejet, és ízlésed szerint sózd, borsozd mindkét oldalukat.

Ezután először a lisztbe, aztán a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgasd bele a szeleteket. Hevíts fel egy mély serpenyőben olajat, amikor forró, tedd bele, és öt-tíz perc alatt süsd készre őket.

Tökéletes mézeskalács

Nem maradt más hátra, minthogy a desszeretet is elkészítsd. Mézeskalács receptünk segítségedre lesz.

Édesszájúaknak

Ha nem szereted a fahéjáas-gyömbéres kekszeket, akkor nézelődj receptgyűjteményünkben!

Ezt is szeretjük