Milyen áldást kaptál születésedkor? Számold ki Hold-jegyed, és olvasd el az elemzést!
Nézd meg, milyen áldás kíséri életed és hogyan erősítheted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold két és fél nap alatt változtat állatövi jegyet, ami komolyan befolyásolja hangulatodat, és erős hatással van a lelkedre. A Hold karmikus öröklődéseket, érzelmeket, ősi mintákat jelképez, melyek a tudattalanod szintjén működnek.

Hold-jegyed megmutatja azokat az áldásokat, melyek életedet irányítják vagy befolyásolják - ezek olyan pozitív tulajdonságok, melyek lelked legmélyén vannak eltemetve születésed óta, és szabadon használhatod őket saját fejlődésed érdekében.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Sokan cserélnének veled, hiszen alapvetően magabiztos és bátor emberként születtél a Földre. Életed során talán a legnagyobb áldás, hogy erőteljes önérvényesítő képességgel rendelkezel, amit nem használsz önző módon, hanem képes vagy általa segíteni másokon, sőt, ha szükséges, akkor elszántan harcolsz a gyengébbek jogaiért.

Személyes Hold-kristályod: a hókvarc, mely megtanít a diplomácia fontosságára, segít észrevenni a saját lehetőségeidet, illetve élni azokkal.

Bika

Józan ítélőképességgel, kitartással és igen hasznos gyakorlatiassággal áldott meg születésedkor a sors. A megbízhatóság olyan mélyen gyökerezik a lelkedben, hogy kihat az egész életedre, párkapcsolatodra, munkádra. Az ebben a Hold-jegyben születetteket ritkán éri az a vád, hogy hazudnak vagy kétszínűek.

Személyes Hold-kristályod: a kriszpit, mely segíti spirituális fejlődésed és önmagad felvállalását, legyőzi a szorongás és féltékenység érzését.

Ikrek

Ritka adománnyal áldott meg a sors, amit talán te már észre sem veszel: bárkivel, bármilyen helyzetben kiválóan kommunikálsz, és ösztönös hatalmadnak köszönhetően képes vagy bárkit rábeszélni vagy lebeszélni bármiről. Bármennyire is próbára tesz az élet, minden helyzetből a legjobbat hozod ki.

Személyes Hold-kristályod: az apofillit, mely segít megszabadulni szorongásaidtól, félelmeidtől, elfojtott érzéseidtől, és szabaddá tesz.

Rák

Születésedkor az otthonteremtés és a gondoskodás adottságát kaptad ajándékba, érzékeny, együtt érző és végletekig hűséges természeteddel együtt. A sors ajándéka, hogy hihetetlen módon képes vagy átérezni mások problémáját, örömét, és ösztönösen felismered érzelmi szükségleteiket.

Személyes Hold-kristályod: az anhidrit, mely tudatosabbá tesz, segít kiállni a felfokozott lelki megterheléseket, illetve legyőzni a bizonytalanságot.

Oroszlán

A sors legnagyobb adománya az állandó vidámság és magabiztosság mellett, hogy személyes vonzerőd az összes jegy közül a legerősebb. Veled született tekintélyednek köszönhetően az emberek jóakarattal közelednek hozzád, és akaratlanul is számtalan támogatóra és barátra lelsz életed során.

Személyes Hold-kristályod: a hiddenit, mely az önmegtagadás nélküli odaadásra tanít, támogat a nehéz döntésekben, és enyhíti az idegi panaszokat.

Szűz

A sors ajándéka számodra a borotvaéles, hatékonyan analizáló elméd és kitűnő memóriád. Kreativitásod nem ismer határokat, érdemes ezt az adottságodat kamatoztatnod: foglalkozz kézművességgel, művészetekkel. Ne nyomd el azt az alapvető vágyad, hogy másokon segíts!

Személyes Hold-kristályod: az okenit, mely segíti a magasabb szintű energiák befogadását, lelked fejlődését.

Mérleg

Kellemes és megnyerő külsővel áldott meg a sors. Ösztönösen vonzódsz a széphez, ami akár tudatosan, akár tudattalanul, de környezetedben és öltözködésedben is megnyilvánul. Lelked mélyén méltányos és igazságos ember vagy, és ez a tulajdonságod átitatja minden cselekedetedet.

Személyes Hold-kristályod: a rózsakvarc, mely erősíti érzékenységedet, harmonizálja szívritmusodat, megtisztítja szívedet.

Skorpió

Születésedkor karizmával, magnetikus vonzerővel, nagyfokú éleslátással és a gyógyítás ösztönös ismeretével áldott meg a sors. Hihetetlenül erős túlélő ösztönnel születtél a Földre, ami segít a leglehetetlenebb helyzetek megoldásában és a folyamatos újjászületésben.

Személyes Hold-kristályod: a füstkvarc, mely segít a stresszes helyzetekben, oldja a feszültséget, támogatja a gyakorlati megfontolásokat.

Nyilas

Óriási kalandvággyal és örökké kielégíthetetlen kíváncsisággal érkeztél ebbe a világba. Lelked mélyén optimista, társasági ember vagy, azonban ezt az áldást gyakran próbálod elnyomni. Hallgass ösztönös bölcsességedre, hiszen hatalmas hasznot húzhatsz nem mindennapi képességedből.

Személyes Hold-kristályod: az apofillit, mely kiváló a félelmek, a szorongás ellen, és segít megszabadulni elfojtott érzelmeidtől.

Bak

Erőteljes vezetői képességet és bölcsességet adományozott neked születésedkor a sors. Rendkívüli szorgalmad olyan mélyen gyökerezik, hogy szánt szándékkal sem vagy képes elnyomni azt. A hűség fogalma meghatározza életedet, akár barátságról, párkapcsolatról vagy munkáról van szó.

Személyes Hold-kristályod: a hókvarc, mely segít észrevenni saját lehetőségeidet, valamint ráhangol belső bölcsességedre.

Vízöntő

A sors talán téged ajándékozott meg a legszínesebb és legérdekesebb tulajdonságokkal: széles látókör, eredetiség és egyetemes szeretet. Azonban ez akár teherré is válhat, ha lázadó természetedet és az új iránti csillapíthatatlan vágyadat negatív irányba viszed el, és önzővé válsz. Gazdálkodj jól értékeiddel!

Személyes Hold-kristályod: a tiszta kvarc, mely szellemi fejlődésre ösztönöz, pozitívan hat a lelkedre, és legyőzi a mélyen gyökerező félelmeidet.

Halak

Érzékeny, együtt érző természettel áldott meg a sors, kimagasló empatikus képességed és fejlett intuíciód pedig az összes jegy közül a legerősebb. Rendkívül sokat segítesz másokon, és képes vagy a legmélyebb érzéseidet is megosztani másokkal. A sors áldása, hogy ösztönösen kiváló szülő válhat belőled.

Személyes Hold-kristályod: az ametiszt, mely támogatja a helyes ítélőképességet, a konstruktív gondolkodás fejlődését.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük