10 cuki letölthető karácsonyi színező: kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozás

A karácsonyi színezőkkel alkossatok együtt az ünnepek idején is!

GettyImages-1271944835

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A színezés remek elfoglaltság, ezt a gyerekek jól tudják, és mostanában a felnőttek is újra kezdik felfedezni. Az előre megrajzolt képek kiegészítése nem igényel nagy kézügyességet, így a sikerélmény garantált.

Amíg az ember kicsit leül a lap fölé, hogy színekkel töltse meg azt, kikapcsolódik, megnyugszik, elcsendesedik. Különösen jó ez a lelassulás az olyan hajtósabb időszakokban, mint amilyen például az év vége is.

Aranyos színezők karácsonyra

A karácsonyi színezőkkel a kicsik hangolódhatnak az ünnepekre, és kivehetik a részüket az otthon dekorálásából. A nagyszülők valószínűleg ajándékként is örömmel fogadnák az elkészült műveket. Az egyszerűbb ábrákat a gyerkőcöknek ajánljuk, az összetettebbek viszont jó szórakozást nyújthatnak a felnőtteknek is. A képeket jobb kattintással le tudjátok menteni, kinyomtatva pedig kezdődhet a móka. Alkossatok együtt az ünnepek idején is!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük