Kézzel készített ajándékok: minden nagyszülő elolvad, ha ilyet kap

Választ kaphatsz az örökös kérdésre: mit kapjon a nagyi karácsonyra?

kreatív gyerekek karácsony készülődés

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ünnepekre való készülődést a legtöbben az ajándékok beszerzésével kezdik. Akad, aki gondos tervezésen és számoláson rágja át magát, mire mindenkinek kitalálja a tökéletes meglepetést, míg mások úton-útfélen megvesznek bármit, ami megtetszik, és utólag osztják el, ki mit kapjon. 

Azonban vitathatatlan tény, hogy minél közelebbi hozzátartozóról van szó, annál nehezebb megtalálni az ajándékot, ami egyrészt személyes, másrészt hasznos, nem utolsósorban pedig nem kerül vagyonokba.

Saját kézzel készített csodák

A nagyszülők sosem a drága, csilli-villi ajándékokra vágynak: hiszen az ő életük szeme fényei nem tárgyak, hanem a kisunokák. Mi másnak örülhetnének hát jobban, mint a gyerekek által készített apróságoknak? Ezekhez a DIY technikákhoz nem kell több ezer forintokat a hobbiboltban hagynod: filléres hozzávalókból cuki és egyedi dolgokat kreálhatnak akár a legkisebbek is.

Kiskukta a konyhában

Az összeállításban szereplő tárgyakon kívül bátran vond be gyermekedet a konyhai alkotásba is! Egy házi trüffelválogatás vagy tojáslikőr is szuper ajándék lehet a nagyiknak, nagypapáknak! Ráadásul a konyhai rendszabályokra is elkezdheted rászoktatni csemetédet: a mosogatást, pakolást szintén érezze magáénak, ne csak a főzőcskézést. 

Készíts békebeli betlehemest a gyerekekkel!

Cuki dekoráció otthonra, ha belejöttetek a kreatív alkotásba! A szeretetre, a család fontosságára és az ünnep lényegi mondanivalójára emlékeztető csoportot gyerekekkel is el lehet készíteni.

Készíts békebeli betlehemest a gyerekekkel: egyszerűek, nekik is menni fog

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük