Gyors karácsonyi dekoráció 10 perces munkával: meseszéppé teszik a lakást
Akkor sincs minden veszve, ha mostanáig halogattad a dekorálást. Ezek a tippek gyorsak és pofonegyszerűek.

27241619 51a03446920e35fe429de139e426c9f3 wm
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak néhány óra maradt szentestéig, ám az időhiány miatt sokan még ilyenkor is hadilábon állnak az ünnepi díszítéssel. Ez teljesen érthető, hiszen az ajándékcsomagolás, a sütés-főzés, takarítás mellett nehéz időt szánni a kreatív alkotótevékenységre.

Rohanás ide vagy oda, a karácsony dekorációkkal az igazi, hiszen azok meghittséget varázsolnak a lakásba, és jó érzéssel töltik el az ember lelkét. Az alábbiakban olyan villámgyors ötleteket mutatunk, melyeket akár az utolsó pillanatban is megvalósíthatsz, elkészítésük ugyanis mindössze 10 percet kíván az életedből. A gyorsaság ugyanakkor nem megy a látvány rovására, így biztos lehetsz benne, hogy ékes díszei lehetnek otthonodnak.

Gyors karácsonyi dekorációk

Toboz, gyertya, fahéjrúd, magyal, hóspray, narancs. Csak pár dolog, amit akár a karácsonyi dekoráció jolly jokerének is lehetne nevezni, hiszen könnyen beszerezhetőek, és minimális kézügyességgel is csodaszép dekorációvá válhatnak. Segítségükkel megalapozhatod az ünnepi hangulatot, sőt, a családod és a vendégek dicséretét is bezsebelheted.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük