Kültéri karácsonyi dekorációk

Ha a lakás már kész, díszítsd fel az udvarodat is, várd ünnepi dekorációval a vendégeket!

Dia

 	Romantikus 	Nem tudod elképzelni a dekorációt gyertyák nélkül? Teraszodon és a bejárat körül sem kell lemondanod a kis pislákolókról, gyújts apró mécseseket, és szórd el őket a földön. 	 

Romantikus

Nem tudod elképzelni a dekorációt gyertyák nélkül? Teraszodon és a bejárat körül sem kell lemondanod a kis pislákolókról, gyújts apró mécseseket, és szórd el őket a földön.
 

Dia

 	Lazításhoz 	Akár erkélyeden is meghitt ünnepi hangulatot teremthetsz - borítsd be gyertyákkal és termésekkel a kövezetet. Relaxációhoz tökéletes.

Lazításhoz

Akár erkélyeden is meghitt ünnepi hangulatot teremthetsz - borítsd be gyertyákkal és termésekkel a kövezetet. Relaxációhoz tökéletes.

Dia

 	Ünnepi ablak 	Ha belülről már feldíszítetted, itt az ideje, hogy kívülről is dekoráld ablakaidat. Fenyőágak a párkányra, műhó az üvegre egy szép szalmadísszel, és már kész is. 	Készíts csodás dekorációt az ablakba! »

Ünnepi ablak

Ha belülről már feldíszítetted, itt az ideje, hogy kívülről is dekoráld ablakaidat. Fenyőágak a párkányra, műhó az üvegre egy szép szalmadísszel, és már kész is.

Készíts csodás dekorációt az ablakba! »

Dia

 	Színesen 	A csodás díszekről akkor sem kell lemondanod, ha havazik. Válassz masszív, mégis tündöklő darabokat, meglátod, milyen csodásan mutatnak majd a fehér háttérrel. 	 

Színesen

A csodás díszekről akkor sem kell lemondanod, ha havazik. Válassz masszív, mégis tündöklő darabokat, meglátod, milyen csodásan mutatnak majd a fehér háttérrel.
 

Dia

 	Madáretető 	Fenyőfádat hangulatossá varázsolod, ugyanakkor kerted tollas lakóinak is kedvére teszel, ha madáretetőt akasztasz a fára - az eleséget ne felejtsd ki belőle. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Így készíts madáretetőt gyerkőcöddel! »

Madáretető

Fenyőfádat hangulatossá varázsolod, ugyanakkor kerted tollas lakóinak is kedvére teszel, ha madáretetőt akasztasz a fára - az eleséget ne felejtsd ki belőle.
 

Kapcsolódó cikk:
Így készíts madáretetőt gyerkőcöddel! »

Dia

 	Világító fenyő 	Az erkélyre és az ajtó fölé tegyél fenyőágakat, futtas rajtuk égősort. Egyszerű, mégis ünnepi dekorációt kapsz, melyet már messziről láthatnak a hozzád érkezők.

Világító fenyő

Az erkélyre és az ajtó fölé tegyél fenyőágakat, futtas rajtuk égősort. Egyszerű, mégis ünnepi dekorációt kapsz, melyet már messziről láthatnak a hozzád érkezők.

Dia

 	Karácsonyfa a kertben 	A csillogó égők a kerti tuján is csodásak. Vásárolj kültéri égősort, tekerd vele körbe a fát, és már kész is a ragyogó kerti dekoráció.

Karácsonyfa a kertben

A csillogó égők a kerti tuján is csodásak. Vásárolj kültéri égősort, tekerd vele körbe a fát, és már kész is a ragyogó kerti dekoráció.

Dia

 	Csillogó karton 	Akkor sem kell lemondanod a kültéri karácsonyfáról, ha udvarod nem hemzseg a szebbnél szebb tujáktól. Vágj ki kartonból fenyőfa formát, és díszítsd égősorral, körülötte pedig helyezz el apró mécseseket.

Csillogó karton

Akkor sem kell lemondanod a kültéri karácsonyfáról, ha udvarod nem hemzseg a szebbnél szebb tujáktól. Vágj ki kartonból fenyőfa formát, és díszítsd égősorral, körülötte pedig helyezz el apró mécseseket.

Dia

 	Természetes 	Ablakpárkányodra nagyobb gyertyákat is tehetsz, az ablakok fölé pedig lógass csokorba kötött magyalt  vagy bármilyen más piros bogyókat. 	Kapcsolódó cikk: 	A legfinomabb karácsonyi illatot árasztó gyertyák »

Természetes

Ablakpárkányodra nagyobb gyertyákat is tehetsz, az ablakok fölé pedig lógass csokorba kötött magyalt  vagy bármilyen más piros bogyókat.

Kapcsolódó cikk:
A legfinomabb karácsonyi illatot árasztó gyertyák »

Dia

 	Ajándéksereg 	Csomagolj be kisebb kartondobozokat, és lógasd fel őket a kerti fára - mintha ajándékok lennének. A színes csomagokat a fa körül is szórt szét, fokozd a látványt gyertyákkal.

Ajándéksereg

Csomagolj be kisebb kartondobozokat, és lógasd fel őket a kerti fára - mintha ajándékok lennének. A színes csomagokat a fa körül is szórt szét, fokozd a látványt gyertyákkal.

Ezt is szeretjük
Fotó: