A legfinomabb karácsonyi illatot árasztó gyertyák körképe
Varázsolj ünnepet magad köré illatos gyertyafénnyel, mely az otthonodba lopja a karácsony hangulatát!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár karácsonyig még jó pár naptárlapot le kell tépned, a bölcsek úgy tartják, hogy az előkészületeket nem lehet elég korán elkezdeni. Persze a megfelelő ajándékok felkutatásán és a bevásárló-tortúrákon túl az is fontos, hogy az ünnep beköszöntére lelkileg is felkészülj.

A felpörgetett tempó után fontos, hogy képes legyél lenyugodni - ne csak túléld ezt az időszakot, hanem befogadásra készen állj minden örömére. Ugyanis a meghitt, békés harmónia nem csak a karácsony kiváltsága lehet, melyhez akadályokkal túlzsúfolt, kanyargós labirintusokon át vezet az út.

Ünnepre hangolva

Ha idejében elkezded az előkészületeket, megkímélheted magad az őrült kapkodástól, és arra is jut időd esténként, egy nehéz nap után, hogy ráhangolódj az ünnep valódi értékeire, és feltöltődj minden varázslatával.

Ehhez néha nem is kell több, csak egy hangulatos kis gyertya, melynek pislákoló fénye a legkellemesebb karácsonyi illatokkal tölti meg az otthonod, elűzve a zord téli hideget és a világ minden nyűgét-baját.

Amennyiben szeretnél mindennap ünnepet csempészni magad köré - hogy átszellemülten vethesd bele magad a karácsonyt megelőző mizériába -, szerezd be a legfinomabb illatú gyertyákat, melyek az otthonod és a munkahelyed miliőjét is egy csapásra átváltoztatják, képzeletbeli díszbe öltöztetik.

Fahéjas, édes gyönyör

A Fruit of care - Kézműves design ajándékok weboldalán natúr illatgyertyákra bukkanhatsz. A mesésen pazar, fahéjas illategyveleget árasztó gyertyacsalád a nagymama sütijének különleges ízét idézheti fel benned. A szilánkosra tört fahéjdarabok paraffinba dermedt mintázata ízléses, nemesen egyszerű dísze lehet a lakásnak. A legkisebb méretű hasáb 980 forintba kerül, a legnagyobbat pedig 2500 forintért rendelheted meg.

Készítsd magad!

Gyertyát akár te magad is készíthetsz. Nézd meg videónkat, és megtudhatod, hogyan - lépésről lépésre.

Hamisítatlan karácsonyi illatorgia

A Yankee Candle Specialist illatgyertyái különleges hangulatot teremtenek. Az Apple Cider kis üveggyertyájuk a legfinomabb karácsonyi aromákat egyesíti magában, hiszen a fahéjjal, szegfűszeggel és szerecsendióval fűszerezett forró almabor párolgó illatával ajándékoz meg, mely meghittebbé teszi az otthon melegét. Az üvegcsébe zárt esszenciák égése különböző időtartamig terjed, így a gyertyák ára is ez alapján változik. A kisüveges illatorgiát 25-40 óráig élvezheted, ára 2390 forint.

Íncsiklandó aromák, ízléses pohárban

A Candleshop - Gyertyawebáruház karácsonyi kínálatában találhatsz rá a selymesen lágy illatélményre, mely a vanília és karamell édes frigyéből született. Nincs az a stresszes, nehéz nap, mely ne foszlana szerte a küszöbön, ha ilyen láthatatlan, krémes illatfelhő tölti be a szobád. Ugyanakkor már a kivitelezés önmagában is ünnepi hangulatot kölcsönöz, hiszen a gyertyát magába foglaló poháron karácsonyi minta díszeleg. Ráadásul csak 790 forintba kerül darabja.

Bonbongyertya ínyenceknek

Ha már most szaloncukrok lebegnek az álmaidban, ajándékozd meg magad egy kedves kis bonbongyertyával, melynek csokis illatától összefut a nyál a szádban. Egy ilyen aprósággal a barátaidnak is örömet szerezhetsz, hiszen nemcsak az édes aromája nyújt maradandó élményt, hanem a látványa is boldogságot lop a szívekbe, mert megtévesztésig hasonlít egy mini papírtálcán tálalt, marcipánnal ékesített, csokoládébevonatú desszertre.

Csak arra vigyázz, nehogy beleharapj! Ha kedvet kaptál az édes illatgyönyörre, látogass el a Gyertya Schell gyertyaáruház weboldalára, és szerezd be magadnak mindössze 290 forintért.

Csokis illatnyalánkság, viaszhengerbe zárva

Az ünnepi hangulathoz éppúgy hozzátartozik a csokoládé karakteres, édesen olvadó íze, mint a sütőben gőzölgő sütemények illata. Az efféle aromák külön fiókot sajátítanak ki az ember agyában, hogy a gyerekkor várakozásteljes izgalmaival és a karácsony melegségével együtt örökre befészkeljék oda magukat, kitörölhetetlenül.

Ám ezt az élményt nem csupán az ünnepekre tartogathatod, hanem bármikor felidézheted magadban egy csokiillatú hengergyertya társaságában, melyet a Butlers ajándék, lakberendezési és dekorációs üzlet webáruházából vásárolhatsz meg, 1390 forintért.

Ezt is szeretjük