Ezek az emberek igazi fanatikusok: karácsonyi jelképeket tetováltattak magukra

Nincs náluk nagyobb karácsonymániás: Rudolfot és a Grincset is magukra varratták.

kollázs karácsonyi tetoválások
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tetoválás egy életre szól, így mindig fontos, hogy megfontoltan és olyan mintát válassz, ami büszkén viselhető öt, tíz, de akár húsz év múlva is.

December elején egyre többen kerülnek karácsonyi hangulatba, előkerülnek az égősorok és a karácsonyi szalvéták. Vannak azonban, akik egész évben magukon hordozzák a szeretet ünnepét, bár nem vagyunk meggyőződve, hogy egytől egyig mind jó ötlet volt. 

A legnépszerűbb minták

A tetoválásban is létezik egyfajta divat: vannak minták, motívumok, melyek egyszer menők, egyszer cikik. A legnépszerűbbek az idézetek és az állat-, illetve növényábrázolások, ezt követik a különböző jelentéssel bíró rajzolatok, például a fektetett nyolcas, vagyis a végtelenség jele, vagy a horoszkópszimbólumok. Az ünnephez kötött ábrák nem túl gyakoriak, gondolj bele, hány húsvéti tojást láttál már így? Ezek az emberek viszont úgy gondolták, akkor tudják magukat átadni maximálisan az ünnepnek, ha nap mint nap látják magukon valamelyik szimbólumát. 

Utálod a telet?

Nem mindenki van oda a télért, a legtöbben a hideg és a korai sötétedés miatt aludnának legszívesebben téli álmot, amíg vissza nem tér a jó idő. Az első hó azonban mindenki szívét megdobogtatja: ilyen, amikor először látnak havat a gyerekek és a kis állatok.

Ezt is szeretjük