Csak karácsonyi dalokat játszanak ezen a zenecsatornán: éjjel-nappal hallgathatod a világhírű slágereket
Csak és kizárólag népszerű karácsonyi dalokat játszanak az újonnan létrehozott zenecsatornán.

karácsonyi dalok nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Így, karácsony közeledtével sokan vágynak arra, hogy valahogy az ünnepekre hangolódjanak, ám előfordul, hogy az embernek egyszerűen a világ összes kincséért sem jut eszébe egy hangulatos, karácsonyi, de még nem rogyásig ismételt dal.

Ha nem fontos maga az előadó, és nincs kifejezetten olyan zene, amit kiemelnél a sok közül, érdemes lehet a karácsonyi dalokat játszó új zenecsatornára kattintani, ahol 0-24-ben jobbnál jobb ünnepi felvételek szólnak.

Karácsonyi dalok éjjel-nappal

Az angol rádiócsatorna, a Heart Xmas idén indult, és a hét minden napján, reggeltől estig népszerű karácsonyi slágereket játszanak rajta. Szerencsére a már most nagy rajongótáborral rendelkező zenecsatorna Magyarországon is elérhető.

GettyImages-882477784
Fotó: kajakiki / Getty Images Hungary

Az ünnep szerelmeseinek nagy örömére a megkerülhetetlen Mariah Careyt és a Whamet sem hagyják ki a repertoárból, emellett számos topkategóriás énekes és együttes zenéit játsszák, sőt, a legmodernebb slágerek közül is csemegéznek, olyan híres előadóktól, mint Ariana Grande vagy a Little Mix.

- Mivel sokan választják a kényelmes zenehallgatás érdekében a rádiót, örömmel tölt el, hogy jó hangulatot kelthetünk a hallgatókban az ünnepek alatt azzal, hogy elindítottuk a Heart Xmas csatornát - nyilatkozta Andy Everett, a zenecsatorna felelős szerkesztője az Unilad oldalán - Már októbertől kezdve játsszuk a hallgatóság számára a legismertebb karácsonyi számokat az elmúlt 50 évből, mindezt megállás nélkül. Szilveszterkor még visszaszámolás is lesz – közölte Andy Everett.

A cikk az ajánló után folytatódik

De nem az angoloknak jutott először eszükbe karácsonyi csatornát indítani, Magyarországon már 2015 óta elérhető a Christmas FM, ahol szintén a nap bármely szakában ünnepi dalokat hallgathatsz akár az online térben is. Emellett különböző mesékkel, versekkel és hagyományos énekekkel színesítették a repertoárjukat.

Egy véletlennek köszönhető, hogy ma mindenki a Csendes éjt énekli karácsonykor

Az 1800-as években keletkezett szerzemény a legenda szerint egy valóságos karácsonyi csoda, mely csupán az emberi feledékenységnek köszönheti, hogy világhírűvé vált. A földöntúlian tökéletes melódia hallatán ezt egyáltalán nem bánjuk.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük