8 vicces kép, ami megmutatja, milyen a karácsony valójában: nem minden tökéletes, de pont ettől szép

A művész vicces képeken mutatta be, milyen az ünnepi készülődés valódi oldala.

karácsony-illusztrációk-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán mindenki tapasztalta már a saját életében is, hogy a karácsony a legtöbb esetben egyáltalán nem olyan tökéletes, ahogy azt a szirupos ünnepi filmekben láthatjuk. Rengeteg készülődés, stressz és vita előzi meg ezt az időszakot, amik persze később, a halászlé és zserbó fölött már semmiségnek tűnnek, ám azokban a pillanatokban valósággal idegtépőek.

A sok rákészülés ellenére sem sikerülhet minden tökéletesen, ám egy vicces, karácsonyi rajzsorozat pont arra világít rá viccesen, hogy ezek mindenkivel előfordulnak, és az ünnep úgy is szép lehet, ha icipicit görbe a karácsonyfa, vagy a macska szabotálja a korábbi terveket.

Ilyen a karácsony valójában

Steve Nelson egy Brightonban élő hobbiművész, aki főállásban vígjátékokat készít televíziók és rádiók számára, szabadidejében pedig humoros illusztrációkon keresztül mutatja meg az élet valódi oldalát. A karácsony több esetben is megihlette, és nem titkolt szándéka, hogy rajzaival egy kis jókedvet vigyen az ünnepi hajtásba, továbbá megmutassa, úgy is lehet szép a december vége, ha nem minden tökéletes.

(Képek forrása: snelse_ / Instagram)

Ezt is szeretjük