Ezért nem szabad egyedül hagyni a macskát a karácsonyfával: 15 szemléletes kép
Karácsonykor a macskák fő ellensége a fenyőfa, így nem érdemes őket kettesben hagyni a szobában.

karácsony cicca nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A macskák természetükből adódóan imádnak felmászni mindenre, amire csak tudnak. Még akkor is megéri a mutatvány, hogyha a kelleténél labilisabb területen kell bizonyítaniuk akrobatikus képességeiket.

Minél tovább piszkálják a cicusok a felállított fenyőfát, annál nagyobb az esélye annak, hogy nem csak a díszek fognak lepotyogni, de az egész karácsonyfa megadja magát állhatatos támadójuknak.

Macskás karácsonyok

A veterán cicagazdik jól tudják, hogy vétek akár csak egy pillanatra is kettesben hagyni macskájukat a hívogató fenyőfával. Noha egyesek úgy tartják, a kis szőrmókok kifejezetten utálják a fenyő illatát, úgy tűnik, vannak olyan példányok, akik le tudják küzdeni undorukat, hogy meghódíthassák a karácsonyfa által nyújtott magasságokat, vagy lepofozzák a játékosan fityegő díszeket. Természetesen az akciók nagy része katasztrófába torkollik, mely pillanatokról humoros képek emlékeznek meg.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: BoredPanda, Twitter, Reddit, Imgur, flickr, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük