Mire készítsd a lelked advent harmadik vasárnapján?

Olvasd el, hogy milyen üzenetet közvetít számodra advent harmadik vasárnapja!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre kevesebbet kell aludni karácsonyig, hiszen elérkezett advent harmadik vasárnapja, vagyis az örömvasárnap is.

Ez a vasárnap azért is különleges, mert a hagyományos adventi koszorún más színű gyertya tartozik hozzá, mint a többihez. Ismerd meg az üzenetét!

A harmadik gyertya

Advent harmadik vasárnapján az Úr eljövetelének közeledtét ünnepeljük. Ez a vasárnap az örömé: Szűz Máriát dicsőítjük, aki megszülte a Fiút. Az örömvasárnap liturgikus színe a rózsaszín. A harmadik az egyetlen gyertya az adventi koszorún, amely nem lila.

Erre készítsd a lelked a harmadik gyertya meggyújtásakor!

Az ezotéria szerint a harmadik vasárnap egy fehér angyal száll le közénk, kezében egy fénysugárral. Ezzel a sugárral megérinti azokat az embereket, akik képesek a tiszta szeretetre. Ennek hatására a fény ragyogni kezd a szívükben, elárasztja őket a béke és a boldogság érzése.

Ezen a napon gondold át, hogy mik azok a dolgok, amik a legfontosabbak számodra az életben. Mi tesz igazán boldoggá: az anyagi javak, vagy valami egészen más? Rájössz majd, hogy milyen értékesek családi és baráti kapcsolataid, és az, amivel a legnagyobb örömet adhatod nekik, nem a boltban található.

Ha van olyan családtagod, akivel régóta nem tartod a kapcsolatot, vagy rossz viszonyt ápoltok, tedd meg te az első lépést afelé, hogy újra kibéküljetek. Ugyanígy azt se hagyd, hogy a mindennapok bosszúságai felemésszenek. Egyszerűen engedd el őket, és add át magad a tiszta szeretetnek.

OLVASD EL EZT IS!

fahej disz kicsi
  • karácsonyi dekoráció
  • karácsonyi díszítés

Álomszép karácsonyi dekorációk a konyhából

Ezt is szeretjük