3 hely Budapesten, ahol családi karácsonyi programokkal várnak
Mozduljatok ki a gyerkőccel néhány óra erejéig a karácsonyi forgatagba! Felejthetetlen lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsony táján megszaporodnak a programok a fővárosban, így kicsik és nagyobbak is megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőségeket. Ha szeretnéd a gyerkőcöt bevonni az ünnepi készülődésbe, akkor látogassatok el az alábbi programok valamelyikére. Felejthetetlen élmény lesz!

Vers, mese és ének

Egy gyerek figyelmét mi mással is lehetne jobban lekötni, mint a mesével. Nincs olyan gyerkőc, akit ne varázsolna el a mesebirodalom misztériuma, ezért a Nektár Színház előadásában játszott Kolontos Palkó biztosan emlékezetes pillanatokat fog számotokra szerezni.

A verses, énekes és egyben táncos előadást a Budapesti Művelődési Központban tekinthetitek meg, ezt követően pedig a Guzsalyas kézműves foglalkozás keretében a kreatív oldalukat is megvillanthatják a csemeték. A belépődíj 500 forint, de ha négyen mentek, az 1500 forintot jelent. Még többet a meséről és az azt követő programról itt olvashatsz.

Mindenki örömére

A Millenárison idén is igazán széles programkínálattal várnak, ha családostul felkerekednétek szórakozni. December 17-én, vagyis szombaton már reggel tíz órától tárt karokkal fogadnak annak érdekében, hogy a lehető legtöbb programon részt tudjatok venni. Játszóház az aprónépnek, bábszínházi és színházi előadások, karácsonyi dalok és mondókák, úgynevezett táncmese A rendíthetetlen ólomkatonáról, és az Üveghegy Társulat zenés programjai között válogathatsz. De persze kézműves kuckó és táncház is várja azokat a törpéket, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.

Akár egészen apró, akár már idősebb a csemetéd, itt biztosan megtaláljátok azt az elfoglaltságot, ami a karácsonyi hangulat megszületéséhez elengedhetetlen. Ha még több részletre kíváncsi vagy ezzel kapcsolatban, akkor kattintsd ide!

Olcsó szórakozás

A nagy bevásárlóközpontok ünnepi programsorozatában mindig akad néhány ígéretes műsor, ami biztosan érdekelné a te gyerkőcödet is. Ezúttal az Árkád hétvégi kínálatába érdemes bekukkantani, ugyanis rendkívül színes előadásokkal várnak, amelyek ráadásul ingyenesek, így a pénztárcádat sem kell túlzottan megterhelned.

December 18. és 19. között, vagyis szombaton és vasárnap délután neked is ott a helyed az Örs vezér téri bevásárlókomplexumban, ahol karácsonyi mesék előadásával, koncertekkel, sőt, interaktív bábműsorral is várnak: többek között az Xmas Factory műsorának és betlehemes játékoknak is szemtanúi is lehettek. Ha szeretnél bővebb információt kapni a programról, akkor kattints ide!

Neked már van valami családiprogram-terved?

Ezt is szeretjük