18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 kényeztető variáció misszionárius pózra - Így lesz minden másnál izgalmasabb (18+)

Egyáltalán nem unalmas a misszionárius póz, sőt!

Mondják, a misszionárius póz unalmas, mégis a legtöbb pár feladja érte a lepedőakrobatikát, vagy néhány új póz után végül mégis ennél köt ki. Nem is hiába, hiszen a misszionárius póz nemcsak kényelmes, mély behatolást tesz lehetővé, de kifejezetten bensőséges, hiszen szemkontaktust és közelséget biztosít.

Az örök klasszikus azonban nemcsak az alfa és az omega a szeretkezésekben, de minden más póznál izgalmasabb is lehet: az alábbi három apró változtatás új szintre emelheti a pózt.

Zárt lábak

A misszionárius pózban eredetileg a nő van terpeszben, a férfi nem, ám ha ez fordítva történik, akkor a misszionárius póz egészen új érzéseket nyújthat. A nő számára nagyobb felületen érkezhet az ingerlés, amiből már a klitorisz is nagyobb mértékben részesül, emellett a férfi számára is még kellemesebbé válik az együttlét, mivel a combok közt való áthatolás és a szűkebbnek ható hüvely emeli élvezetét.

Mindkét fél háton

Érdekes verziója a misszionáriusnak, ha mindkét fél a hátán fekszik. A férfi alul, a nő pedig rajta háton fekve helyezkedik el ebben a trükkös, ámde igen izgalmas variációban. A behatolás lehet, hogy kissé türelemigényes, ám a póz csodás élményt nyújthat, különösen azért, mert a férfi közben szabadon hozzáfér kezével a nő csiklójához, így kényeztetheti azt finoman szex közben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

V-állásban

Ha a nő nem az ágyra teszi lábait, hanem V-tartásban felemeli azokat, a férfi még mélyebben tud behatolni. A férfi a nő oldala mellett is támaszkodhat, vagy pedig kissé feltérdelve a nő lábaiban is kapaszkodhat. Utóbbi esetben érdemes egy törölközőt vagy kispárnát a nő feneke alá tenni. A V-állásos misszionárius pózzal lehetővé válik mélyebb pontok érintése is a pénisszel, emellett a férfi elé táruló látvány is olyasmi lehet, amit ő nem cserélne el semmiért.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük