Édes, laktató kényeztetés: tejszínes eperkrémleves
Habár az eper szezonja még odébb van, készíts mirelit változatból krémlevest! Megédesíti és feltüzeli a szerelmeteket!
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- 16 éves lett Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya: Emma gyönyörű tini
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
- 122 éves koráig élt a francia asszony: különös képeken mutatjuk hosszú életét
Habár furcsán hangzik, az eper az egyik legszexibb gyümölcs, nemcsak piros színe és édes íze miatt, hanem a benne található anyagoknak köszönhetően is. Ha szeretnél egy emlékezetes vacsorát - nem beszélve az azt követő forró pillanatokról -, akkor próbáld ki receptünket!
Tejszínes eperkrémleves
Hozzávalók:
- 1 kg eper - mirelit is jó
- 5 szegfűszeg
- 4 dl tejszín
- 4 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom
- fél dl olívaolaj
- késhegynyi fahéj
Az epret mosd meg alaposan, szedd le a zöld részét, majd hagyd lecsepegni. Az olívaolajat öntsd egy serpenyőbe, és melegítsd meg. Szórd bele a szegfűszeget, a fahéjat és a vaníliás cukrot. Néhány pillanatig pirítsd őket együtt, majd add hozzá az epret.
A citrom levét facsard ki, öntsd a serpenyőbe. Körülbelül 1 dl vízzel öntsd fel, a többit az eper majd kiengedi magából. Amikor felforrt, botmixerrel törd össze az epret, majd öntsd fel a tejszínnel. Forrald fel, és hagyd kihűlni. Tedd hűtőbe, és amikor rendesen lehűlt, már fogyaszthatod is.
OLVASD EL EZT IS!

- csók
- valentin nap
Kókuszcsók a falatnyi kényeztetésért

- szex
- alma
Gyümölcssaláta gránátalmával

- valentin nap
- afrodiziákum