18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 dolog, amire a pasik a legjobban vágynak az ágyban, de nem merik elmondani
18+
Tudd meg, mire vágynak titokban a pasik.

Vannak férfiak, akik könnyedén beszélnek a szexről, és vannak, akik nehezen. Az utóbbi csoport sokkal népesebb, de az elsőt is erősen megrostálja az, ha a sikamlósabb témákról a barátnőjükkel kell beszélniük. Holott minden férfi vágyik arra, hogy titkosabb fantáziái is megelevenedjenek a saját hálószobájában. De hogyan teljesüljön ez be, ha nem avatja be párját a pasi?

A datedaily.com gyűjtése ezt a gordiuszi csomót igyekszik átvágni, és segítséget nyújtani a hálószobai kommunikációban elakadt vágyak beteljesülésében. Most közreadjuk az eredményeket, melyekre a szerző a férfiismerősei elmondása alapján jutott, hogy neked is megkönnyítsük kiolvasni kedvesed felajzott gondolatait, és ennek tudatában szerezhess neki örömet. Hidd el, hosszú távon te leszel a játék igazi nyertese!

Felvenni magatokat videóra

A férfiak sokkal inkább fogékonyak a vizuális izgatásra, mint a nők - ezzel még nem tudtunk meg semmi újat, hiszen ezért is van az, hogy a férfiak igényeire berendezkedett pornóipar olyan jól jövedelmező üzlet.

De arra talán te sem gondoltál volna, hogy párod is szívesen felvenné videóra, ahogy ti szeretkeztek.

Kételkedsz benne? Keress egy olyan filmet, amiben erről van szó, akár úgy is, hogy kellemetlen szituáció lesz a vége. Közben mellékesen kérdezd meg, hogy mit szól hozzá, így aztán könnyen kiderülhet, hogy izgatja-e a dolog.

Ezután rajtad a sor, hogy eldöntsd, bevállalsz-e egy forgatást. Jó, ha tudod, hogy amit egyszer felvesztek, az megmarad, és a későbbiekben probléma lehet belőle. Számos hírességnek okozott kínos pillanatokat, hogy volt szeretője a házi pornóikkal kereskedett. Ha maximálisan megbízol a párodban, és te is szívesen készítenél ilyen kisfilmet, akkor hajrá.

Ha mégsincs kedved a videózáshoz, helyezz egy egész alakos tükröt az ágyatokhoz, és a legközelebbi alkalommal fordíts arra figyelmet, hogy a pasid jól lásson benneteket aktus közben, így kielégül a vizualitás iránti igénye is.

Hangos nyögések és obszcén mondatok

A férfiak nagy többsége szereti, ha barátnője nem néma hal az ágyban, elvégre ki nem szeretné tudni, hogy amit csinál, jól csinálja-e? Persze van, akinek éppen elég, ha a kedvese beszéd helyett csupán halkan nyögdécsel szeretkezés közben, de jócskán akadnak olyanok, akik ennél sokkal többre is vevők lennének. Hogy miért? A válasz egyszerű: a - valljuk be, sokszor teljesítményorientált - férfiak élvezik, ha azt látják, hogy párjuk teljes extázisban, magáról megfeledkezve oldódik fel az általuk nyújtott gyönyörben.

Ha eddig még nem próbálkoztál ilyennel, de tetszik az ötlet, akkor kezdd finoman: dobj be néhány köztetek elfogadottabb obszcén becenevet, vagy mocskos szavakkal szólítsd fel, mit kezdjen veled - ha ő is hasonlóképpen reagál, akkor nyugodtan élvezzétek ki, hogy nemcsak a testetek beszél szex közben, hanem ti is.

Anális kényeztetés

Ez bizony furcsán hangzik, és talán a leginkább tabudöngető gondolat! Ám a külföldi megkérdezettek arról számoltak be, hogy titokban vágynak a finom behatolásra vagy legalábbis az anális külső kényeztetésre - anélkül, hogy ettől homoszexuálisnak vagy akár biszexuálisnak éreznék magukat. Az ánusz területe tele van idegvégződéssel, ezért könnyedén elképzelhető, hogy egyes hetero férfiak valóban szeretik, ha análisan ingerlik őket, akár szájjal, akár ujjakkal.

Ha nem riaszt vissza egy ilyen bátor kezdeményezés, akkor érintsd meg itt is a pasidat kézimunka közben. Használj olajat vagy síkosítót, és úgy masszírozd a péniszét, finoman elkalandozva a környéken - észre fogod venni, ha tetszik neki a játék, és szavak nélkül is érted majd, hogy mire vágyik titokban.

Elfenekelés

Nem minden férfi vonzódik a dominákhoz, sőt, a klasszikus beállítottságú férfiak jobban szeretik, ha ők kezdeményeznek, illetve határozzák meg, mi történik az ágyban. Ugyanakkor egyszer-egyszer szinte minden pasi kipróbálná, milyen az, amikor a nő veszi át az uralmat a lepedőn. Ilyenkor a férfi az, aki csak átadja magát az eseményeknek, és nézőként, résztvevőként élvezheti a szexet - akár vadabb formában is.

Mutasd meg hát te is, milyen az, ha nálad van a gyeplő! Kezdésnek a misszionárius pózban kipróbálhatod, mit szól párod, ha vadabbul ragadod meg a fenekét, és rá is csapsz párszor. Ha a nyögései inkább a felkorbácsolt érzékeket tolmácsolják, és nem a fájdalomra utalnak, akkor élvezd ki a helyzetet, hogy most te vagy az, aki irányít.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Behatolás a szűkebb járaton

Újra egy olyan témához értünk, ami megosztja az embereket. Van, aki kifejezetten élvezi, ha a barátnője nyitott a dologra, és minél gyakrabban szeretné átélni a gyönyör kiskapun elérhető formáját. És van, aki ódzkodik a gondolattól, de titokban mégis fantáziál róla.

Ha úgy érzed, a pasid szívesen kipróbálná análisan, és neked sincs ellenedre, akkor súgd a fülébe, mire vágysz - ha kimondani nem mered, akkor irányítsd úgy a kezeit, amikor alul kényeztet, hogy rájöjjön titkos fantáziádra. Jó, ha gondoskodsz síkosítóról, és válasszatok olyan pózt, amikor te irányítod az eseményeket, hiszen anális szexnél a hirtelen mozdulatok fájdalmasak lehetnek. Ha azonban lassan és fokozatosan sikerül kiviteleznetek a behatolást, akkor mindkettőtöknek intenzív élményekben lehet része.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük