A 10 legjobb Valentin-napi szerelmes SMS

Küldd el a pasidnak!

Egy Valentin-napi szerelmes SMS-nek párod is örül majd. Valld meg érzelmeid a legjobb üzenetekkel!

Nem csak neked esik jól a szerelmi vallomás. Időről időre a pasinak is szüksége van megerősítésre, azonban nem biztos, hogy ezt ugyanazokkal a romantikus szavakkal tudod a leghatásosabban a tudtára adni, melyeknek te is örülnél. Bár a gyöngédség a férfi számára sem ismeretlen, ha igazán szeretnéd lenyűgözni, egy kis humort sem árt az érzelmes sorok közé csempészned.

Tény, hogy a pasik nagy része kevésbé romantikus, mint a nők, mégis többé-kevésbé fogékonyak arra, hogy szívük választottja szerelmes szavakkal ajnározza őket. Már csak meg kell találnod a módját, hogy a sorok olvasása közben párod ne kellemetlenül, hanem feldobva érezze magát! Küldj viccesen pikáns vagy lírai SMS-t kedvesednek, majd este a neki leginkább tetsző fehérneműdben várd válaszát!

1.

Szerelmes szívem számodra szabad, szárnyaljon szívembe szerető szavad, szikrázzon szerelemtől szép szemed, szerelmes szívem szüntelenül szeret.

2.

Ez valami csoda, mámor, hogy összehozott minket Ámor! Minden nyíl által, mit ő kilőtt, a szerelem bennem csak nőttön-nőtt.

3.

Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!

4.

Nem élet az életem, ha nemi életem nem veled élhetem!

5.

Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, zakatol a szív, a kéz meg veszettül remeg. Akivel most ez történik, SMS-t küld neked.

6.

Ki az? Ó betűvel kezdődik a neve, és borzasztóan szeret. Ó, hát az én vagyok.

7.

Félve, lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért, a képen az arcodat simogatom, te vagy az egyetlen, ki a szívembe fért.

8.

Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom, míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

9.

Eddig sohasem éreztem, amit most érzek. Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom, hogy kelljek!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

10.

Hogy mondjam el, milyen nagyon szeretlek én, ha nem áll rendelkezésre több, csak 160 karakter?

Ezt is szeretjük