Szokatlan kisállatot választott magának a fiatal lány - Mindenhová viszi magával örökbefogadott kedvencét

A lány fotói sokakat megleptek, ugyanis nem mindennapi kisállatot tart a lakásban.

tyuk kisallat cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A net telis-tele van olyan cuki fotókkal, melyeken a gazdik kedvenceikkel pózolnak. A leggyakrabban a szőrmókok cicák, kutyák vagy épp nyuszik, de azért előfordul olyan is, hogy valaki egy kevésbé hétköznapi állatkát választ magának.

Egy fiatal lány sem a megszokott házi kedvencek között találta meg hű társát: egy tyúkot fogadott örökbe, akit azóta mindenhová magával visz.

Furcsa kis kedvencet tart a fiatal lány

Egy állatorvostól hallotta, hogy már nincs többé otthona a madárnak, nem tudják hová tenni őt. Angel Muiri rögtön tudta, hogy nem hagyhatja ott, így azonnal jelentkezett gazdijelöltnek, és szinte rögtön össze is barátkoztak új kisállatával. Kapcsolatuk pedig, bár sokakat meglep, szorosabb nem is lehetne: a Chookie nevet kapott tyúk úgy viselkedik, mint egy kiskutya, és mindenhová kíséri gazdiját, akár még a tengerpartra is. A lány pedig sok édes fotót is megosztott róla.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Instagram.

Ezt is szeretjük