Képeken az aprócska baba és az óriási kutya csodálatos barátsága: akkor is ő nyugtatja meg, ha sír
Az egész internet elolvad a bullmasztiff és a kisfiú képeitől.

kutya kisbaba kapcsolata
beauty and style
Top olvasott cikkek

A házi kedvencek sokszor hihetetlenül mély kapcsolatot képesek kialakítani a gazdikkal, és gyakran szinte bármit megtesznek szeretett társukért. Ezt bizonyítja a mentett négylábú, Nora és legjobb barátja, a pár éves Archie kapcsolata is. A kutyus mindenhová követi a kisfiút, és még álmában is ölelgeti. Nem csoda, hogy az édesanya által megosztott fotók hatalmas sikert arattak.

Nemrég pedig egy újabb imádni való kutya-baba barátság története járta be az internetet: Brutus, a hatalmas bullmasztiff úgy őrzi és gondozza az alig néhány hónapos kicsit, mintha legalábbis a saját gyermeke lenne.

Így szereti a nagy kutya a pici babát

Bonnie Michalek és férje 2016-ban fogadták be az óriási négylábút, akit kezdetektől fogva imádtak. Hamarosan pedig megszületett kisfiuk is, így tovább bővült a család. Nem tudták, Brutus mit szól majd az új jövevényhez, de a fogadtatás végül annyira pozitív lett, hogy ők is meglepődtek rajta.

Az anyuka elmesélte, hogy amikor először bemutatták a pici Kaydent a kutyusnak, ő rögtön odarohant hozzá, félrelökve az újdonsült apukát, és puszikat osztott neki, majd bújt, ahogy csak tudott. A rajongása azóta sem csökkent a kisfiú iránt: mindenhová követi, együtt alszanak, ha lehet, és folyton mellette van, akármit is csinálnak. Ráadásul Brutus igyekszik gondoskodni is az apróságról.

A kutya csitítgatja, ölelgeti a babát, és, ha sír, rögtön odaviszi neki a kedvenc plüssállatát, bújik hozzá, és mindent megtesz, hogy lenyugtassa a picit.

Csodálatos kapcsolat alakult ki közöttük

Az anyuka elmondása szerint napról napra szorosabb a kapcsolat kisfia és kutyája között, Brutus bármit képes lenne megtenni érte. Imádni való kapcsolatuk teljesen levette őt a lábáról, ezért úgy döntött, másokkal is megosztja a róluk készült képeket, hogy megmutassa, mennyire jó is lehet, ha a kisbaba mellett van egy gondoskodó, szeretetteljes házi kedvenc.

Bonnie saját Instagram-oldalt csinált Brutus-nak, ahová rendszeresen posztol Kaydennel közös fotókat, amiket elnézve érthető, hogy majdnem 11 ezren követik őket.

Ezt is szeretjük