Kisbabájuk született, a kutya reakciójától olvadozik a net - Képeken mutatjuk, mit csinál azóta
Nagyon erős lett a kötelék a mentett kutyus és a gyerekek között, amit a szülők gyönyörű képeken örökítenek meg.

kutya baba cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kisállat is van a családban, mindig még nagyobb az izgalom, amikor baba születik. A szülők néha tartanak attól, hogy reagál majd a kedvencük az új családtagra, és aggódnak, hogy elfogadja-e. Elizabeth Spence már az elejétől biztos volt benne, hogy nem lesz gond, ami pedig hamar be is bizonyosodott, méghozzá a lehető legédesebb módon.

Norát, az angol pointer kutyát még hét évvel azelőtt mentették, mielőtt egyáltalán megfordult a fejükben a közös gyermekek gondolata. Azóta viszont három lurkójuk is született, és lett még egy kutyájuk és két cicájuk is, az állatok és a gyerekek között pedig olyan hihetetlenül szoros kapcsolat van, amiről álmodni sem mertek.

Születése óta követi a kisfiút a kutya

Főleg a most már nyolc hónapos Archie és Nora viszonya különleges, mert a négylábú a születése óta őrzi a kisfiút, együtt alszanak ölelkezve, néha még a kiságyba is bebújik hozzá. Mióta pedig Archie járni kezdett, Nora minden lépését követi, reggeli közben mellé ül az asztalnál, vagy nézi, ahogy játszik. A szülők rendszeresen meg is örökítik megható és bensőséges pillanataikat, sok képet feltöltöttek már az Instagramjukra, amiktől most az egész net olvadozik. Nem is csodáljuk, mert tényleg nincsenek rájuk szavak, annyira édesek a képek. Összegyűjtöttük a legaranyosabbakat.

Ezt is szeretjük