18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Többszörös férfiorgazmus: bárki átélheti, elmondjuk, hogyan (18+)

A párod is képes a többszörös orgazmusra.

Nemcsak a nők sajátja a többszörös orgazmus, ugyanis a férfiak is képesek lehetnek rá.

Az úgynevezett száraz orgazmus akkor következhet be, ha nem szűnik meg az izgalmi állapot. Elmondjuk, hogyan lehetséges ez!

A száraz orgazmusról

A férfiorgazmus nem feltétlenül jelent egyet a magömléssel, vagyis bekövetkezhet nélküle is, ezt hívják száraz orgazmusnak. Kétféle módon is átélheti a párod: az egyik lehetőség, hogy az intim, azaz PC-izmait használva jut el a csúcsra, ez egy ősi taoista módszer, amely tanulható. A másik módja, ha az első orgazmust követően újra sikerül elérnie a gyönyör legmagasabb fokát. Mindkét esetben azonban csakis akkor jöhet létre a többszörös orgazmus, ha a férfiasság változatlanul merev állapotban marad.

A taoista módszer elsajátítása

A taoista módszer lényege, hogy a párod képes legyen tudatosan irányítani a magömlést. Ehhez gyakorolhat úgy, hogy önmaga kényeztetése során, amikor már érzi az orgazmus közeledtét, egyszerűen megfeszíti az intim izmait. Kezdetben rásegíthet a reflexszerű ejakuláció visszatartásra a gát megnyomásával is, amely a here és a végbélnyílás között található: erre kell nyomást kifejtenie akkor, ha gyönyört érez. A módszer megtanulása az izgalomba hozás, a feszítés, majd a gát nyomásának ismétlésén múlik. Elegendő gyakorlással a férfi már pusztán az intim izmok összehúzásával is képes lesz befolyásolni a testét.

15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

A másik mód

Előfordulhat az is, hogy a párod az első orgazmust követően rögtön képes átélni egy újabbat, amelyet már nem kísér magömlés. Ez azonban szintén csak akkor következhet be, ha férfiassága nem veszíti el azonnal a merevségét az ejakuláció után.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük