Pisilési inger orgazmus előtt: mi okozza a kellemetlen érzést a nőknél?

Több ok is, nem csupán valós vizelési inger állhat a háttérben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szex közben sok nő érez vizelési ingert, ami pillanatok alatt véget vethet az élvezetnek, de vajon mi váltja ki a kellemetlen érzést? Több ok is állhat a háttérben, ezek következnek most.

Valóban pisilni kell

A legbanálisabb ok, amiért egy nő vizelési ingert érez szex közben, az, hogy valóban pisilnie kell. Érdemes - amennyire lehet - úgy intézni, hogy aktus előtt nem sokkal sor kerüljön egy pisilésre, illetve kiiktatni a pisilésre ingerlő körülményeket: túl sok folyadék fogyasztása szex előtt hozhat ilyen helyzetet, ahogyan az is, ha hideg van a szobában.

Jó trükk hagyni a ciki, nem ciki dolgot, és zokniban szexelni, mert ha a láb melegen van, az orgazmus is biztosabb. Ha pisilni kell, ki kell menni. Nem ez fogja tönkretenni a pillanatot, hanem a tartogatás abban a reményben, hogy majd elmúlik.

A G-pont ingerlése

A fellegekbe repítő G-pont izgatása eleinte nem feltétlenül élvezetet vált ki, hanem vizelési ingerre emlékeztető érzést. Ez pár pillanat múlva el is illan, így nem szükséges emiatt felfüggeszteni az együttlétet.

Női ejakuláció

Vitatott kérdés, van-e női ejakuláció, de tény, sok nő számol be arról, hogy tapasztalja orgazmus közben némi nedvesség távozását. A jelenséget a G-pont izgatása idézi elő, a folyadék maga pedig a Bartholin-mirigyekből származik, amelyek a húgycső mentén találhatóak. A készülőben lévő folyadék válthat ki vizelési ingerre emlékeztető érzést.

Fertőzés, allergia, felfázás

A szex közbeni pisilési ingert okozhatja még három gyakori dolog. Az egyik valamilyen intim fertőzés lehet, amelynek következtében a szexuális érintkezés során a nyálkahártyát a nő irritáltnak érezheti, ami könnyen összekeverhető a pisilési ingerrel.

Az óvszerre vagy az abba impregnált anyagra való allergia, hasonlóképpen a fentihez, szintén előidézheti a vizelési ingert, ugyancsak a nyálkahártya-irritáció okán.

Végül pedig felfázás is állhat a szex közbeni pisilési inger mögött. Ha egy nő fel van fázva, eleve gyakrabban jár vécére, de a szexuális ingerlésre ilyenkor az intim terület kellemetlen, irritált érzettel reagálhat, amely érzés szintén a vizelési ingerre hasonlít.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük