Mégis mit akarhat a nő?
A nőkön néha nehéz kiigazodni, ám nem lehetetlen. Ha tisztában vagy néhány női szeszéllyel, egyszerűbb lesz az életed. A kedvesed pedig boldogabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Te szeretnéd, mégse megy? Nemhogy barátnőd gondolataiban nem tudsz olvasni, de néha még a legegyszerűbbnek tűnő kérdésekben is félreérted őt? Mielőtt még lemondanál arról, hogy valaha is szót érts a szebbik nemmel, olvasd el ezt a cikket! Bár minden ember más, vannak nemekre jellemző tulajdonságok, melyek ismerete közelebb vihet kedvesedhez.

Olvass a gondolataiban!

Gyakori eset a párok között, hogy a férfi, bár érzi, hogy valami nem tetszik a nőnek, nem jön rá magától, mi a baj. Ilyenkor a legegyszerűbbnek tűnő megoldáshoz folyamodik, és megkérdezi, ám a válasz az, hogy semmi baj. Ilyenkor sok férfi úgy is viselkedik, mintha mi sem történt volna.

Ám a nők ezt úgy élik meg, hogy nem foglalkozik velük kedvesük, és nem figyel rájuk eléggé. Valóban egyszerűbb lenne, ha a megsértett nő kerek perec kimondaná, mi bántja, de mégsem teszi. Ilyenkor ugyanis a nők azt várják, hogy észrevedd, bajuk van, és foglalkozz velük. Barátnőd biztos megenyhül, ha azt látja, mellette állsz, és valóban szeretnéd megoldani a kettőtök közt kialakult feszültséget.

Ha pedig elmúlt a vihar, kérd meg kedvesedet, hogy máskor mondja el, mi a baja, mert szeretnél segíteni neki, de néma gyereknek ugye...

A test beszél

Ha még nem kerültél közelebbi kapcsolatba a kiszemelt lánnyal, de nagyon kíváncsi vagy, vajon milyen esélyekkel indulhatsz nála, csak figyeld a mozdulatait, a testtartását. Néha a szavak ellentmondanak annak, amit a test üzen. Ugyanis amit kimondunk, azt tudatosan átgondoljuk, ám a gesztusok ösztönösek, így sokkal őszintébbek a szavaknál. A haj csavargatása tipikus jele annak, hogy bejössz a lánynak, de ugyanezt jelzi az is, ha a kézfejét, csuklóját szabadon eléd teszi.

Ha a válla felett pislant rád, szintén jó jel, de ha egy társaságban a lábfeje feléd mutat, teste feléd fordul, szintén azt jelzi, hogy nem vagy közömbös számára. Legtöbbet a tekintet árul el. A szem a lélek tükre, így ez sugallja a legtöbb érzelmet. Persze ha valamit nagyon szeretnénk, hajlamosak vagyunk belemagyarázni, hogy az úgy is van, ám ha a fenti jelzéseket mind észreveszed, akkor bátran kezdheted az udvarlást.

Ha viszont a hölgy a kezdeményezésre nemet mond, azt tiszteletben kell tartani. A nem nemet jelent, és nem talánt.

Ki hordja a nadrágot?

Minden nő szereti, ha a férfi képes irányítani. Még a domináns nőknek is szükségük van néha arra, hogy érezhessék, az erősebbik nemre bízhatják magukat. A legtalpraesettebb nő is elanyátlanodik néha, ilyenkor kimondatlanul is azt várja kedvesétől, hogy védelmezze, kiálljon mellette. Így például, ha feleslegesnek tűnő dilemmával áll eléd kedvesed, ne legyintsd le, mondván, hogy lényegtelen kérdés, hanem határozottan foglalj állást.

Mi a helyzet az ágyban?

A nők hozzászoktak, hogy gyakran a férfiaké a kezdeményező szerep az ágyban. Persze olykor a nők is szeretik kezükben tartani a gyeplőt, de sokszor inkább a csábítás művészetét alkalmazzák. Jó esetben ezen nincs mit magyarázni, hisz egyértelmű a helyzet, de előfordulhat, hogy kedvesed finomabban közelít.

A nők nem mindig olyan egyértelműek, mint a férfiak, szeretnek inkább csak sejtetni, mint konkrétan kimondani valamit. Egy puhább, érzéki csókot lehet, hogy bevezetőnek szán.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. A sorozat első részében Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról, a legfrissebb epizódban pedig Mérő Verával a bántalmazásról. 

Promóció

Ilyenkor folytasd, és ne várd, hogy határozottabb jelzést adjon. Ha azonban csinosan felöltözik, és finom vacsorával vár, nem kell rögtön a szexre gondolni. Egyszerűen csak kedveskedni szeretett volna neked, de rendkívül sokat jelent ilyenkor a kedvesednek, ha értékeled az igyekezetét.

Ezt is szeretjük