6 red flag a Tinderen, amire fontos lenne figyelni - Ne randizz a férfival, ha ezeket tapasztalod

Azonnal dobd a pasit, ha ezeket veszed észre: a legfontosabb intő jelek a Tinderen.

6 red flag a Tinderen, amire fontos lenne figyelni – Ne randizz a férfival, ha ezeket tapasztalod
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akármilyen sablonosnak is tűnik, a mai rohanó világban tényleg nehéz ismerkedni. Mindenkinek egyre kevesebb idejük marad, az internetnek és a közösségi médiának köszönhetően pedig az emberi kapcsolatok minősége és mennyisége is romlott. Ezért is olyan népszerű még mindig a Tinder. Ma már nagyon kevés olyan nő vagy férfi akad, aki soha nem próbálta még ki a legkedveltebb társkereső appot.

Persze a netes párkeresésnek nemcsak előnyei, hanem hátrányai is bőven vannak. Sok a hamis profil, amit nehéz kiszúrni, rengetegen csak a futó kalandokra és a szexre hajtanak, vagy épp a meglévő kapcsolatuk mellett keresnek affért. De a nőket még több veszély fenyegeti az ismerkedés során. Egy idegen férfival találkozni ugyanis sajnos mindig egy kicsit kockázatos. Ha komoly kapcsolatra és biztonságos randizásra vágysz, a következő intő jeleket, vagyis red flageket ne hagyd figyelmen kívül.

Red flagek a Tinderen

Gyanús fotók

Túl sok napszemüveges képe van? Szinte alig látszik az arca a fotókon, és a legtöbb távolról készült? Esetleg gyanúsan tökéletesnek, hibátlannak tűnik az arca? Akkor alaposan gondold át, hogy tényleg akarsz-e ismerkedni vele, mert lehet, hogy kamuprofilról van szó, vagy valamit rejtegetni szeretne, és egyáltalán nem is úgy néz ki, ahogy a profilján láthatod. 

Ha pedig túl sok félmeztelen képe van, készülj fel, hogy lehet, hogy az illető önimádó, nárcisztikus személyiség, aki leginkább csak szexet akar, vagy tőled is vár majd hasonló felvételeket.

Túl ritkán, zavarosan ír

Szinte alig válaszol? Napokat kell várnod, mire visszaír? Akkor lehetséges, hogy nem vesz komolyan, esetleg csak talonban tart mások mellett. De azt is nézd a beszélgetések során, hogy miről mesél. Ha egymással ellentétes, nem passzoló részleteket oszt meg magáról, az életéről, nem nagyon mesél a múltjáról vagy arról, milyen kapcsolatot keres, és kerüli a válaszokat, vigyázz vele. 

Azonnali találkát erőltet

Aki komolyan vesz egy kapcsolatot, az nem sietteti a másikat, és nem is akar azonnali randit. Persze szó sincs arról, hogy hosszú heteken vagy hónapokon át kell a találkozás előtt beszélgetni, de optimális esetben mindkét félnek figyelembe kell vennie a partner igényeit. Ha nagyon sietteti a találkát, és szinte azonnal össze akar futni, akkor valószínűleg csak egy gyors szexrandira vágyik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Furcsa infókat kér tőled

Azonnal telefonszámot akar váltani? A lakcímedet kérdezi? Esetleg a költési szokásaidról, netalán a bankszámládról kérdezget? Akkor azonnal töröld, és ne válaszolj neki! Rengeteg csaló van Tinderen, akik csak ki akarják használni a partnereiket, és pénzt akarnak kicsalni belőlük. A lakcímedet pedig azért ne add ki soha, mert sosem tudhatod, milyen emberrel beszélgetsz, és mikor állít épp be hozzád. Ha bármilyen extra személyes vagy fontos infót akar tudni már az elején, azonnal építsd le.

Szokatlan randihelyszínt választ

Az első néhány randi mindenképpen olyan középponti helyszínen legyen, ahol több ember van körülöttetek, és ahonnan könnyen haza tudsz jutni. Ha rögtön magához akar áthívni, vagy egy éjszakai sétára hív egy kietlen területre, esetleg bármi más, gyanúsan kihalt, távoli helyet választ, mondj nemet, és ajánlj egy másik opciót. Ha nem hajlandó elfogadni a kérést, jobb, ha nem is adsz neki esélyt.

Eltűnik, majd újra megjelenik

Ha beszélgettek, és napokra eltűnik, majd hirtelen a semmiből visszatér, és újra ír, vagy a találkozások után sokáig nem keres, egyszer pedig újra randit kér, az szintén intő jel. Valószínűleg nem gondolja komolyan a kapcsolatot, vagy másokkal is ismerkedik melletted.

A Tinderen ismerkedtek meg, a negyedik randin beindult a szülés - Filmbe illő folytatása lett a kapcsolatnak

Nem várt fordulatot vett a várandós fiatal nő tinderes ismerkedése. Azt hinnéd, ilyen sztori csak a filmekben létezik.

Elolvasom

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük