Tilos, vagy sem a szex az első randin?
Mit gondol a férfi?
Még csak az első találkozás, de nagy a kísértés? Tudd meg, mit gondol a pasi, ha engedsz neki!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nőt sem fából faragták, érthető tehát, ha sokszor nehéz ellenállni a csábításnak, főleg, ha a férfi tesz is róla, hogy az legyen. Mert valljuk be, a fiúk sem angyalok. Csábítanak, csókolnak, simogatnak, és talán még azt is elsuttogják, hogy egyedül laknak, nem lakótárssal, nem szülőkkel, és nem mellesleg nagyon kényelmes franciaágy is van a birtokukban.

Mégis mit tehet ilyenkor a nő? Dilemmázik. Hiszen, ha igent mond, könnyűvérűnek gondolják, ha pedig nemet, akkor még egy darabig ott fog visszhangozni a fejében, hogy mi lett volna, ha. De vajon tényleg a végét jelenti mindennek, ha az első randin ágyba bújsz a pasival? Kifaggattuk őket a témában!

A szerelem nem múlhat ezen

A jó kapcsolatok mindig az őszinteségen alapulnak, ezért nem gondolom, hogy bárkinek meg kellene játszania magát, ha már az első randin megkívánja a másikat. Mellesleg nem árt mielőbb kideríteni, hogy két ember az ágyban is összeillik-e, minderre pedig az a bizonyíték, hogy a két leghosszabb kapcsolatom is hasonlóan indult. Ádám, 31

Igen, a magunk részéről is úgy gondoljuk, hogy ez a helyes hozzáállás. Ha már az első alkalommal érzed, hogy valami van a levegőben, és le sem tudjátok venni egymásról a szemeteket és a kezeteket, nem valószínű, hogy másnap reggelre a pasi csak azért meggondolná magát, mert elcsábultál. Amennyiben szerelemről van szó, azt te is pontosan érezheted, ebben az esetben pedig attól sincs félnivalód, ha az egész éjszakát együtt töltitek.

Fordított helyzet

Ha egy olyan lánnyal randizom, aki igazán tetszik, nem szeretném, hogy azt higgye, hogy csak szexet akarok tőle. Ezért általában a harmadik randiig várok a dologgal, és ezt tőle is elvárom. Ha már elsőre az ágyamban kötne ki, mielőtt mélyebben megismernénk egymást, felszínesnek gondolnám, akit csak a testiség érdekel - vagy legalábbis én biztosan nem. András, 24

Az első randi során elengedhetetlen, hogy folyamatosan figyeld a másik reakcióit, hiszen félig-meddig ismeretlen terepen tapogatóztok. Ha pedig a szex valakinél bizalmi kérdés, minden bizonnyal ő maga sem fogja erőltetni az ismerkedés napján - hasonló helyzetben viszont jobb, ha te is kordában tartod a vágyaidat.

Nem a szex a probléma

Tudom, hogy sok nő úgy gondolja, hogy a férfiakat könnyen el lehet üldözni, ha az első randi szexszel végződik. A magam részéről azonban úgy vagyok vele, hogy akit egy hasonló befejezés után nem keresnék, azt anélkül sem hívnám, mert egyszerűen a személyisége nem fogott meg annyira - de az alkalommal él az ember, ha teheti. Péter, 27

Ahogy azt az első hozzászólónk említette, ebben a helyzetben is az őszinteség a legfontosabb tényező. Ha valaki csak azért mutat érdeklődést irántad, hogy ágyba vihessen, akkor nem neked, hanem neki akad szégyellnivalója másnap. Bár sokan belesétálnak ebbe a csapdába, ha szemmel tartod a partneredet, te is eldöntheted, hogy mennyire őszintén érdeklődik irántad. Amennyiben pedig bármi gyanúsat észlelsz, a legjobb, ha esélyt sem adsz arra a férfinak, hogy megalázzon, netán még a szívedet is összetörje.

Milyen a tökéletes nő?

Hogy az első randi után mik az esélyei a folytatásnak, az attól is függ, hogy mennyire tetszel a férfinak. Ez azonban nem feltétlenül a külső tulajdonságokat jelenti: nézd meg videónkat, és tudd meg, mi alapján dől el, hogy mennyire tart jó nőnek!

Szabad a szex!

Van néhány ismerősöm, akik azt gondolják a lányról, aki az első randin lefekszik velük, hogy hány másik pasival tehette még ugyanezt. Szerintem ez butaság, hiszen nyilván akkor történik meg a dolog, ha mindkét fél ugyanannyira akarja. De ez még nem jelenti azt számomra, hogy a lány könnyűvérű lenne, és, ha egyébként tetszik, biztosan lenne folytatás is. Krisztián, 29

Láthatod, hogy a férfiak sem egészen fekete-fehérben látják a dolgot, és szerencsére nem szükségszerű, hogy rögtön visszavonulót fújjanak, ha az első randi szexszel fejeződik be. Voltaképpen az, hogy a partnered mit gondol a témáról, önmagában jó teszt lenne arra, hogy megéri-e vele töltened az idődet, de sajnos ez sem kimondottan az a kérdéskör, amit az első találkozón ajánlatos feszegetni.

A legjobb tehát, ha a férfi reakcióit figyeled: ha láthatóan nemcsak a tested érdekli, hanem megfogtad a személyiségeddel, valószínű, hogy ezen a szex sem változtatna. De az óvatosság még mindig jobb, mint a hirtelen csalódás - abból baj nem lehet, ha vársz egy kicsit, és elsőre nemet mondasz.

Ezt is szeretjük