40 év felett keresel társat a neten? A pszichológus szerint így töltsd ki a profilod, hogy felfigyeljenek rád

Ezekkel a trükkökkel sok olyan férfinak kelted fel a figyelmét, aki passzol hozzád.

tarskereses online
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az online randizás nem véletlen népszerű, hiszen egyszerű, és főleg azoknak kedvez, akiknek alig van ideje kimozdulni. De azoknak is nagy segítség, akik szégyenlősek a személyes ismerkedéshez.

A társkereső oldalakon sem egyszerű azonban párra találni. Sokan ugyanis már a profiljuk kitöltésénél hibáznak egy picit, mert úgy gondolják, elég a kép és néhány mondat. Ez viszont nem így van: vannak olyan részletek, melyekre mindenképpen oda kell figyelni a személyes oldaladon ahhoz, hogy a legnagyobb eséllyel találjon rád az igazi.

A randiprofilon sok múlik

Zachary Alti pszichoterapeuta a Women’s Health magazinnak mesélte el, hogy a profil a randioldalon nagyjából olyan, mint egy önéletrajz és egy motivációs levél keveréke, csak nem a leendő főnöködnek szól, hanem a jövőbeli párodnak. Természetes, hogy nem mindenkit vonzol majd vele, de ez nem is baj, hiszen te is csak azoknak akarod felkelteni a figyelmét, akik passzolnak hozzád. Ahhoz, hogy ez így legyen, néhány apró részletre viszont mindenképpen oda kell figyelned a kitöltés közben.

tarskereso

Sokan nem gondolnak rá, de attól függően is változnak a társkereső oldalad kitöltésének szabályai, hogy hány éves vagy, hiszen minden korosztály másra vágyik, másfajta partnert szeretne találni általában. A húszas éveikben járók gyakran nem terveznek hosszú távra, és a közös szórakozási lehetőségeket, valamint a közös célokat tartják a legfontosabbnak a párkeresés során. Ekkor a tanulmányokat, a hobbikat és a munkát kell hangsúlyozni, míg a harmincas éveikben járóknak inkább pontosan ki kell mondaniuk, amit keresnek.

Ilyen a tökéletes társkereső profil negyven felett

Negyven felett még egy kicsit változnak a szabályok. A szakértő szerint ebben a korosztályban sokan elkövetik azt a hibát, hogy részletesebben leírják az élettörténetüket az oldalukra, mint kellene. Fontosabb azonban azt kommunikálni, hogy ki vagy most, és mit szeretnél, mert rengeteg időd lesz még arra, hogy a múltadról mesélj, ha már ott tartotok valakivel. De az esetleges válást is felesleges már itt említened. És, ami még lényeges: ne félj újra belevágni a párkeresésbe, és attól se rettegj, mi van, ha egyedül maradsz. A boldogságot tartsd szem előtt, és legyél nyitott a lehetőségekre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

És, hogy mit is írj a profilodba? Ha vannak gyerkőceid, azt mindenképpen, és azt is, hogy hány évesek, hiszen az oldaladra kattintó férfiaknak tudniuk kell róluk. És te is jobban jársz, ha csakis olyanokkal ismerkedsz meg, akik szeretik a kicsiket, és nem okoz gondot számukra, ha anyuka a kiszemelt nő.

Légy egyenes, őszintén fogalmazz, illetve úgy, ahogyan a hétköznapokban is írnál. Add önmagadat a profilodban is, és ne említs olyat, amit az első randin nem szívesen mondanál el. Jellemezd magad röviden, lényegre törően, és emeld ki azt, amit szeretsz csinálni, méghozzá egy kis csavarral. A szakértők szerint a legjobb, ha belecsempészel valami olyat, amivel ötletet adsz az első randira. Ha mondjuk imádod a filmeket, akkor ne csak azt írd, hogy esténként nézed őket, hanem azt, hogy szívesen jársz moziba. Ezzel nemcsak esetleges közös pontot mutatsz, hanem abban is segíthetsz a másiknak, hogy hova mennél el vele a legszívesebben. De persze szólhat ez a rész a kávézásról, a városi sétákról, kirándulásokról - mindegy, csak ötletadó legyen. Azért is fontos írnod inkább arról többet, amit szeretsz, mint a munkádról, mert ha az állásodról mesélsz részletesen, úgy tűnhet a férfiaknak, hogy alig van időd egy párkapcsolatra, ezért lehet, hogy akármennyire is tetszel nekik, nem írnak majd neked.

tarskereses

Ha elkészültél a kitöltéssel, akkor se hagyd érintetlenül hónapokon keresztül. Sokkal többen felfigyelnek rád, ha néha kicseréled a fotódat, vagy feltöltesz néhány új, szezonális képet a profilodba. Így betekintést adsz egy picit az életedbe, a személyiségedbe, és azt is láttatod, hogy rendszeresen nézed a társkereső oldalt, ami szintén biztató lehet a pasik számára.

Ezt is szeretjük