4 dolog, amit semmiképp ne csinálj szex közben
Ha nem akarod elűzni a férfit
A férfiak önbizalma sem törhetetlen, és nem lelkesednek minden ötletért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már kitapasztaltad, melyek a legkapósabb fogások az ágyban, amelyekkel a párodat mindig felcsigázhatod, nem árt képben lenned arról sem, milyen módszerek sorakoznak a másik oldalon: vagyis milyen húzásokkal tudod egy pillanat alatt lelohasztani a férfit.

Persze ahány pasi, annyiféle ágybaki létezhet, így jó, ha kitapasztaljátok egymás kedvenceit, illetve azt is, amitől a másik elkedvetlenedik. Vannak azonban olyan viselkedésformák, amelyek még távolról sem ágyba valók, és a legtöbb hímneműnél egyformán kiverik a biztosítékot: ezeket kerüld el, ha nem akarod elpuskázni az együttlétet.

Ne harapj kérdezés nélkül!

A feltüzelő szexpraktikák és kényeztetések sora majdhogynem végtelen, az már csak ízlés dolga, éppen melyiket engeditek be az ágyatokba. Mielőtt azonban bedobsz egy új fogást, nem árt, ha előtte a párod véleményét is megkérdezed - sok kínos pillanatot előzhetsz meg ilyen módon. Néhányan hajlamosak elhinni, hogy a sok párnál népszerű harapós, karmolós vad szex minden helyzetben, bárkinél bevethető.

Hiszen a nők és férfiak jelentős része élvezi a finom mellbimbóharapásokat, a határt azonban nem is olyan könnyű belőni: talán te nagyon szexinek érzed a vadabb fogsimogatásokat, de a férfiak többsége maximum csak a filmvásznon van oda az efféle vadmacska-mentalitásért.

Mielőtt tehát a szádba vennéd a párod bármelyik testrészét, tisztázzátok, meddig mehetsz el. Kérdezz rá, hogy mehet-e erősebben, így érezni fogja, hogy tényleg az ő élvezetére fókuszálsz, nem pedig csupán a műsor kedvéért teszed.

Ne fanyalogj!

A legjobb úton haladtok, ha nemcsak a gyakorlatban művelitek, de már beszélni is tudtok a legintimebb pillanatokról: ha lebontjátok a zavaró verbális gátakat, egy idő után ilyenkor előkerülhetnek a jól eldugott vágyak és kívánságok is.

Nincs abban semmi természetellenes, ha olykor felmerülnek vadabb ötletek is, egészen addig, amíg azt mindketten izgatónak találjátok, és nincs a dologban kényszer egyik oldalról sem.

De korántsem biztos, hogy ezek a vágyak mindig összecsengnek, ilyenkor pedig a legnagyobb hiba, ha akaratod ellenére mégis bevállalod. Hasonlóan rossz döntés azonban, ha fanyalogsz vagy egyenesen kigúnyolod, hiszen azzal nemcsak az aktuális együttlétet, de akár a teljes szexuális életeteket is megfúrhatod: egy sokkos reakcióval lebombázod az önbizalmát és a feléd irányuló bizalmát is, mindezzel pedig csak szégyent és befeszülést váltasz ki. Ez egy érzékeny téma, ezért mindig kezeld ennek megfelelően: a visszautasítás ne legyen sértő!

Ne kritizáld!

Hasonlóan hat a férfiönérzetre, ha a szexteljesítmény kerül górcső alá, méghozzá erős kritikai éllel, ráadásul az ágyban.

Persze, a dolog jóval bonyolultabb, hiszen, ha nem csupán egy-egy alkalommal ér csalódás, hanem hosszútávon, mégiscsak muszáj megemlítened: nem kell benyelned az elmaradt orgazmusok sorát csak azért, mert nem akarod megbántani a párodat.

De ennek is megvan az optimális helye és módja: még véletlenül sem akció közben, őt megszégyenítve vagy követelőzve közöld vele a hiányérzeted. Természetes, hogy hasonló helyzetekben csalódott, feszült vagy akár dühös vagy, de ne zúdítsd rá a feltörő érzelmeket épp akkor, amikor ő kiszolgáltatott. Inkább várd meg, míg elmúlik az első hév, és az sem baj, ha alszotok rá egyet, és akkor állsz neki kivesézni a témát.

Ne nyafogj a hurkáid miatt!

Ha a párod az ágy felé veszi az irányt, egész biztos azért teszi, mert megkívánt, és izgatónak tartja a testedet.

A saját adottságaiddal vagy apró hibáiddal kapcsolatos frusztrációd viszont mindent tönkretehet, ha épp ebben a pillanatban juttatod kifejezésre, milyen kövérnek, soványnak, narancsbőrösnek érzed magad.

Nem a hurkáktól fog lelohadni, alighanem észre sem vette volna, ha te magad nem hívod fel rá a figyelmét, hanem attól, hogy képtelen vagy elengedni magad. De a férfilibidónak éppen az sem ad löketet, ha pocaktakarónak görcsösen ragaszkodsz a pólódhoz, hiába próbálja lefejteni rólad. Inkább hagyd, hogy egymásra hangolódjatok, nyafogós kitérők nélkül!

Ezt is szeretjük