Ha jó szexre vágysz, ne ezzel kezdd
Túlzásba vitt szexpraktikák női magazinokból
Az extra hancúrpraktikákkal olykor nagyon mellé lehet lőni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női magazinok szexkalauzaiból el lehet csípni valódi kuriózumokat, melyektől frissülhet a pózrepertoár, és igazi ínyencségeket csempészhettek az ágykoreográfiákba. Akadnak azonban bőven itt is túlkombinált megoldások, melyek talán elméletben hibátlanul felépített praktikának tűnnek, ám a kivitelezés már korántsem olyan egyszerű, mint ahogy az első olvasatra tűnik.

A kipróbálók ilyenkor rendszerint nem többszörös orgazmussal, inkább csak egy kínos sztorival, jobb esetben nevetéssel zárják a kalandot.

Gasztroszex

Nagyon népszerű a magazinok körében is a különféle afrodiziákumokra alapozó hancúrtaktika, mely szerint nincs más dolgod, mint szexisre enni magad, és a pasid libidóját is felturbózhatod, ha kéjfokozó ételeket falatoztok a nagy attrakció előtt.

Tehát a szextipp valahogy így hangzik: - Mielőtt a pasid hazaér, indulj felfedezőútra a helyi piacon, és szerezd be vágyfokozó vacsorátok alapkellékeit: a tojás a születés szimbóluma, a zeller, a petrezselyemgyökér és a bazsalikom izgató hatással lesz az érzékekre, a kaviár Casanova kedvence volt, már ez is elég beszédes, a chilis csoki pedig dupla dózisú ajzószer. Ha ezt leöblítitek szexuális vonzerőt növelő, ginsenges teával, emlékezetes estétek lesz.

A kísérletező kedvnek azért valószínűleg ellentmond majd, ha végigeszitek a nem épp gyomorkímélő vágyfokozó étlapot: nem biztos, hogy az este a csúcsra járás miatt lesz emlékezetes.

Filmbe illő hancúr

Amikor a kanapéról figyeled a hollywoodi szexjeleneteket, a póz spontánnak, mégis kimunkáltnak, a szenvedély pedig tökéletesnek tűnik.

Miért is ne élhetnéd át ugyanazt, mint Samantha a Szex és New Yorkban, ami mellesleg látványnak sem lesz utolsó. Valami hasonló bevezetővel indul az a javaslatcsomag, ami arra biztat, hogy koppintsd le kedvenc mozihősnőd legvadabb szexjeleneteit, és garantált lesz az orgiahangulat.

Másra nem is lesz szükséged, csak egy nyitott tetejű autóra, tengerpartra, és lehetőleg időzítsétek úgy, hogy durranjon tűzijáték a közelben. Ha valaki egy kicsit is komolyan veszi ezeket a sorokat, félő, hogy az életszagú végeredmény érzéki csalódás lesz.

Jégkocka-hadművelet

Ami a téli időszakban a forró vizes fürdő, az nyáron egyértelműen a hűsítő jégkocka szexbe csempészve.

A kiindulópont elméletben nem is tűnik olyan rossz ötletnek, a forróságban kimondottan jólesik egy kis felfrissülés. Ám a kivitelezéssel legtöbbször gondok akadnak: a magazintanács szerint ágyba bújás előtt rejts el néhány jégkockát az éjjeliszekrény fiókjában, ahonnan a kellő pillanatban, amikor a pasit kényezteted, előkapod, és elkápráztatod őt a fagyos lehelettel kombinált nyelveléssel. Igen ám, de egyrészt sanszos, hogy ebben a melegben a fiókban babrálva jég helyett leginkább víztócsát találsz, máskülönben pedig nem biztos, hogy tanácsos jéggel bűvészkedni a forró hímtagon.

Ágybajok kezelése

Nemcsak ígéretes szextippekkel, de kéjproblémák orvoslásával is találkozni néhány magazinban, itt általában olyan kérdéseket vetnek fel, melyek spontán módon pattannak ki az olvasók fejéből, a rájuk érkező válasz pedig kreatív és kicsit sem hétköznapi megoldásokat kínál.

Az egyik olvasónak például kellemetlen, hogy a párja kéjes sóhajok helyett végigbeszéli az ágyjelenetet, sokszor nem éppen szolid stílusban, és nem tudja, hogyan állítsa le a lohasztó trágárkodást.

Erre a praktikus válasz őszinteség helyett egy laza selyemkendőt javasolt szájbekötés céljára, ami garantáltan elhallgattatja a fickót. Arra az esetre pedig, hogy a szex közbeni pozitúraváltás ne zökkentse ki a párost, érdemes belassítva csinálni a műveletet, majd megkérni a pasit, hogy ragadja meg saját fenekét, így hatékonyabban irányíthatja a folyamatokat.

Szerinted melyik tanács a legbutább?

Ezt is szeretjük