18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szőrösen vagy csupaszon?

Mire bukik a pasi?

Ha neked is sok fejtörést okoz a női fazon divatja, tudd meg, milyen csecsebecsére vágyik a férfi!

Ami a szőr-kérdést illeti, a divat évről-évre mást diktál. Úgy látszik azonban, a borotva, a gyanta és a többi kegyetlen kopasztószer az utóbbi időben annyira megvetette lábát a piacon, hogy lányok, többé nincs menekvés, a szőrnek mennie kell. A hónaljkutya és a bozótos bikinivonal ideje rég leáldozott, de most divatba jött a bőr. Csupaszon.

Azok a boldog, szép napok

Néhány generációval ezelőtt még teljesen normális jelenség volt, hogy a testszínű harisnya a lábra felhúzva különféle mintázatokat rajzolt a nők lábán. Igen, a szőrbe. Régen még nem volt divat a borotva, mégis szexinek számított a miniszoknya, bár vitathatatlan, hogy eme szexi ruhadarab hódító útjának hajnalán ütött szöget a lányok fejébe, hogy a szőrös futómű mégsem mutat olyan jól.

A csupasz láb pedig meccset nyert, harisnyában vagy anélkül, vitathatatlanul. A férfi pedig nem csoda, hogy a kellemes látvány nyomán vérszemet kapott, és kitalálta, milyen jó is volna, hogyha a nyári nagy melegben a hiányos öltözetű hölgyek hónaljából nem kandikálna elő az a furfangos bozont. Ezzel pedig a hónaljnak is bevégeztetett, az evolúció által ottfelejtett kósza szőrszálakat pedig azóta is gondos borotvapengék tüntetik el a női testről.

Mi a helyzet odalent?

A szőrtelenség divatja és a kéjsóvár férfiszem azonban nem elégedett meg ennyivel, magának akarta ő a női öl rejtekét is. Sejtelmes titok helyett nyílt erotikát akart a férfi. A titokzatos, rejtelmes kis bozót elleni hadjárat azonban már nem volt olyan egyszerű, így máig kérdés maradt, hogy szőr tekintetében a csecsebecsével mégis mi a helyzet.

Csupaszon, vagy csak félig, fazonra nyírva, vagy szív alakúra formázva a legkívánatosabb? Ebben a kérdésben a pasi sem tud olyan könnyedén állást foglalni.

Pornódivat

A teljesen csupasz domborulat érzéki, buja és erotikus: feltárja a női szépség titkát, a szexualitás esszenciáját. Divatját egyértelműen a pornóipar felvirágzásával lehet egybekötni, mert valamit mégis a férfi orra elé kell tenni, hogy a nadrág dudorodni kezdjen. A látványon túl azonban más is vonzóvá teszi a fedetlen csecsebecsét, mégpedig a tény, hogy amikor a férfi csókkal illeti kedvese ölét, nem gabalyodik bele az áthatolhatatlan bozótba. Ha pedig te elvárod, hogy párod kizárólag fényesre borotvált orcával kalandozzon combjaid közé, részéről is jogos a vágy, hogy a gyönyör kapujában tevékenykedve ne csiklandozzon tüsszögést az orrába néhány szőrszál.

Az időt szőrben mérik

Ha mindezek után azonnal borotvához nyúlsz, és többé egyetlen szálat sem engedsz előbukkanni nemi szerveden, egyáltalán nem biztos, hogy rögtön a férfiak kedvence leszel. A csupasz öl ugyanis van, akiben nem éppen a legforróbb erotikát idézi fel, hanem egy védtelen, gyermeteg kislányt. Bizony még a legfájdalommentesebb epilátorok és gyantázó szettek világában is akad olyan pasi, aki, ha választhat, akkor már inkább szőrösen kívánja a nőt. Ettől ő még nem ódivatú, de te lehet, hogy annál kellemetlenebbül érzed majd magad bozontos kertecskéd láttán.

Ahogy tetszik

Ha tehát hajkoronád kivételével egész testeden hadjáratot indítanál a szőr ellen, nem árt, ha mindezt azért teszed, mert magadnak így tetszel a legjobban.

Hogy a férfinak kicsi csík, háromszög vagy egész őserdő kell, az jobb, ha hidegen hagy, ha ugyanis úgy viseled a bőrödet, ahogy neked a legjobban tetszik, azzal a pasi szemében is sokkal szexibb lehetsz. Szőrtől függetlenül. De azért hallgattassék meg a másik fél is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük