18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nem mered kimondani, mire vágysz az ágyban? (18+)
3 módszer, amivel mégis megkaphatod
Nem csak szavakkal üzenhetsz titkos szexvágyaidról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan elvárják a párjuktól, hogy az olvasson a gondolataikban, és van, aki úgy véli, hogy a vágyakról való kommunikáció nélkül is a szükséges tudás birtokában van a másik. Ugyanakkor olyanok is vannak, akik kínosnak érzik, hogy beszéljenek a vágyaikról.

Pedig egyáltalán nem kézenfekvő, hogy a pasid ráérezzen arra, milyen erotikus kívánságok fogalmazódnak meg benned, vagy éppen mi az, amitől pillanatok alatt elpárolog az érzéki hangulatod.

Nyílt párbeszéd?

A nyílt szexpárbeszéd azonban nem megy mindenkinek. Előfordulhat, hogy épp az kelt benned szorongást, hogy kereken kimondd, mitől indulnál be leginkább, vagy csak attól tartasz, hogy a párod furcsának tarthatja a kérésedet, és esetleg visszautasít. Szerencsére a kommunikációnak léteznek olyan formái is, amelyeket használhatsz pirulás nélkül akkor is, ha éppen nem vagy a szavak embere.

Szexkocka

Ha nagyon esetlennek vagy erőltetettnek érzed száraz utasításokkal ellátni a párod akció közben, az egyik lehetőség, hogy játékos formában, írásban kommunikáljátok egymással a kívánságaitokat.

Ilyen eszköz lehet a szexkocka is, melyhez egy dobókockára lesz szükségetek, és egy papírra, amire feljegyezheted a kockán szereplő számokhoz tartozó erogén zónákat és cselekvéseket.

Először egytől hatig írd össze azokat a testrészeidet, amelyek érintésre a legérzékenyebbek, majd a következő oszlopba szintén egytől hatig azokat a cselekvéseket, amelyek izgalomba hozhatnak. Utóbbinál bátran légy kreatív, és a szokásos cirógatás, csók vagy épp masszázs mellett bármi olyat felvethetsz, amit szeretnél kipróbálni.

A játék lényege, hogy minden körben két dobásra kerül sor a kockával, ami eldönti a szexforgatókönyv következő részét: az első dobás eredménye megmutatja, hogy mely testrészed lesz a kényeztetés főszereplője, a második pedig meghatározza, hogy a párod milyen mozdulattal fedezze fel az adott erogén zónát.

A másik oldalról

Előfordulhat, hogy a párod is szégyenlős szexkérdésekben, és nem mondja el, mire vágyik. Nem árt, ha bátorítod arra, hogy fejezze ki az igényeit, de addig videónk is segít eligazodni a férfi szexualitás területén  

Kártyatrükk

Ha kész forgatókönyvek élnek a fejedben olyan szexszituációkról, amelyeket még sohasem éltél át, de izgatják a fantáziádat, használd erotikus képzelőerődet, és vess papírra minden ötletet, ami csak eszedbe jut, és persze szívesen ki is próbálnál. Kerüljön mindegyik külön is papírkártyára. A következő lépésben fedd fel a partnered előtt a kártyákat, és együtt osszátok őket két kupacra: az elsőbe kerüljön bele minden olyan kártya, amelyen megvalósítható kívánság szerepel, a másodikba pedig azok kerüljenek, amelyek a párodnak kevésbé szimpatikusak. Utóbbit iktasd ki a játékból, maradjon a másik pakli, majd keverjétek össze a lapokat, és húzzon a párod egyet: a rajta szereplő szexfantáziát persze meg kell valósítanotok.

Használd a tested

Ha nem vagy a szavak embere, gördülékenyen irányíthatod a párod mozdulatait úgy is, ha vezeted a kezét a testeden. De ilyen módon akár az egész testeddel is kommunikálhatsz, és átveheted az irányítást - például, ha az általand választott pozícióban folytatnád a szeretkezést. Meg is állíthatod, ha éppen azt akarod, hogy másképp folytassa. 

Jó módszer, ha jelzed valamilyen formában a párodnak, ha olyasmit csinál, ami különösen jól esik. A pozitív megerősítések mentén terelgetheted, hogy a neked leginkább megfelelő módon működjön. Ehhez a hangok, sóhajok is alkalmas eszközök lehetnek, vagy ha közben vagy utána egyszerűen megdicséred, hogy nagyon jó volt, amit csinált. Ez lehet akár a kezdeti lépés ahhoz, hogy később bátrabban kommunikáljatok egymással. 

Ezt is szeretjük