A legcikibb mondatok szex közben

Melyeket valaha hallottunk

Amikor a pasikat elragadja a hév, megesik, hogy kicsúszik a szájukon néhány meggondolatlan szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárkivel megeshet legalább egyszer az életben, hogy olyan pasit fog ki, aki bizonyos helyzetekben nem találja a megfelelő szavakat. Azonban mindez különösen kellemetlen az intim pillanatokban.

Ilyenkor a kínos hallgatástól a felháborodott szóváltásig sokféle forgatókönyv elképzelhető. Ám az biztos, hogy a helyzetet igencsak nehéz megmenteni.

- Az exem ezt másképp csinálta

Az exbarátnőt - akárcsak az expasit - nem túl ízléses dolog gyakran és főleg viszonyításként emlegetni. Senki nem szereti, ha az elődjéhez hasonlítják. Márpedig sajnos nem mindenkiben van annyi tapintat, hogy ezt figyelembe vegye. Brigivel (26) is hasonló történt.

- Az új pasim imádott sztorizgatni, és én még azt sem vettem rossznéven, hogy időnként felemlegeti a volt barátnőjét, hiszen több éves közös múltra tekintettek vissza. Egyik este egymásba gabalyodtunk, ám ő egyszer csak megállt, és közölte, hogy az exe ezt nem így csinálta. Őszintén szólva nem voltam rá kíváncsi, hogy hogyan csinálta, úgyhogy ez volt az utolsó közös éjszakánk.

Természetes, ha a társad finoman a tudtodra adja, ha valami nem jó neki, hiszen pont az a lényeg, hogy örömet szerezzetek egymásnak. De amikor egy férfi mércét állít fel, ráadásul a megugrandó magasság a volt barátnő személye, az bizony elég kellemetlen.

- Hogy állsz? Nekem már csak kevés kell

A szeretkezés nem maratoni futás, amit stopperórával lehet mérni, ám egyes férfiak igyekeznek minél előbb a lényegre térni. A talaj egyébként is ingoványos, mert a férfitól elvárható, hogy meg tudja különböztetni a végjátszmát a bemelegítéstől. Nem baj persze, ha szex közben kommunikáltok is, de itt sem árt a megfelelően érzékeny fogalmazás. Biankával (26) a következő esett meg.

- Nagyon kedves és figyelmes volt velem Tamás, ezért már a második randin beleegyeztem, hogy felmegyek hozzá. Az ágyban kötöttünk ki, minden nagyon jó volt, legalábbis azt hittem, hogy a vágyam egyértelmű számára, de tévedtem. A szeretkezés közben egyszer csak megkérdezte, hogy állok, mert ő mindjárt elmegy. Ennél hangulatrombolóbbat nem is tehetett volna, egyszerre minden vágyam elszállt, és odalett a pillanat varázsa.

- Na, ugye, hogy jól csinálom!

A férfiak egója törékeny dolog, pláne, ha az ágybéli teljesítményükről van szó. Azonban vannak, akik furcsa módszerekkel próbálnak megerősítéshez jutni. Persze a pozitív visszajelzés itt is fontos, már ha van alapja, de kiábrándító, ha valaki saját ágybéli teljesítményét dicséri. Különösen, ha ezzel együtt a saját gyönyörét helyezi előtérbe, ahelyett, hogy szíve hölgyét kényeztetné. Rita (28) is egy ilyen férfiba botlott bele.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Volt egy futó kapcsolatom egy férfival, aki nagyon jól nézett ki, izmos, jóképű volt, és még a humorát is imádtam. Persze már a randik során láttam, hogy szeret önmagával hivalkodni, még azt is elviseltem, amikor az ágybéli teljesítményére tett fényező megjegyzéseket. Amikor azonban az aktus közben bizonygatta, hogy ugye, milyen jól csinálja, az kiverte a biztosítékot. És ami a legcikibb volt az egészben, hogy amikor erre felhívtam a figyelmét, észre sem vette.

Te milyen ciki mondatokat hallottál? Meséld el nekünk!

Ezt is szeretjük