18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ne csak a hálóban szexelj, és aludj meztelenül - A szexuálisan elégedett párok őszinte tanácsai

Néhányan elárulták, mitől olyan jó a szexuális életük. Hasznos tanácsokat adtak.

par agyban cover

Sokan kíváncsiak arra, hogy a hosszú ideje együtt lévő párok hogy őrzik meg a szenvedélyt a kapcsolatukban, hogy gondoskodnak arról, hogy évek, évtizedek múltán is jó legyen a szex. Persze általános titok nincsen, hiszen mindenki más és más, de vannak dolgok, amiket érdemes megfogadni.

Tartós kapcsolatban, házasságban élők osztották meg legfontosabb tanácsaikat: elárulták, melyek azok a szokások, amik hozzájárulnak szexuális elégedettségükhöz és ahhoz, hogy a mai napig forró az ágyuk.

A szexuálisan elégedett párok tanácsai

A HuffPost oldala párok saját tapasztalatait, tippjeit gyűjtötte össze. Ezekből válogattunk nagyon is hasznos, használható ötleteket.

- Van egy kisgyermekünk, aki velünk alszik az ágyban, ezért kreatívnak kell lennünk, és más helyeket kell keresnünk a szexhez. Jó szórakozás az ágyon kívül máshol is szeretkezni. Javítja a szexuális életünket, mert az együttlét így minden egyes alkalommal más lesz - mondta Lina Forrestal. 

- Amikor meztelenül alszotok, és testetek egymáshoz dörzsölődik, az gyakran beindítja az embert, és még mielőtt felocsúdnának, már szexelnek is. Tehát a ruha nélkül alvás az egyik módja annak, hogy növeld az együttlétek számát - Zane.

- A szexuális életünk annyira átlagos, hogy már szinte nevetnem kellene, ha valaki beszélni akar róla. De aztán rájöttem, hogy nem baj, ha vanília, sőt teljesen hétköznapi, mert mindkettőnk igényeit kielégíti. Tehát a legnagyobb titkom a következő: nem kell A szürke ötven árnyalatában élned ahhoz, hogy kielégítő legyen a szexuális életed, csak meg kell győződnöd arról, hogy a partnereddel tisztában vagytok egymás elvárásaival - beleértve a gyakoriságot, a fantáziákat, a pozíciókat és a preferenciákat -, és elkötelezettek vagytok amellett, hogy megfeleljetek ezenek az elvárásoknak - Jamie Beth Cohen író és a There’s a Column for That! podcast vezetője.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Ellentmondásnak tűnhet, de amikor elkezdtük a „csak orális” estéket, a szexuális életünk új szintre lépett. Az adok-kapok helyzet, a csúcspont megközelítése, majd az orgazmus késleltetése új pozíciókat, változatosságot és elégedettséget hozott számunkra - írta könyvében Ashleigh Renard.

- Mi előre megtervezzük a szexet. A spontaneitás nagyszerű és szuperszexi, de ha az egész nap előjáték, az fantáziáláshoz, flörtöléshez, szextinghez vezet még akkor is, ha egy helyen vagytok, és húzzátok egymást egészen addig, amíg el nem értek ahhoz a bizonyos eseményhez, és ez igazán beindítja a dolgokat. Ráadásul időt ad arra, hogy felkészítsétek magatokat - előkerüljön a szép fehérnemű - és a helyiséget, például elővegyétek a játékokat, a síkosítót, és levegyétek a szennyes ruhákat a székről - F. L.

- Mi egy dolgot teszünk azért, hogy kielégítő maradjon a szexuális életünk: napközben is érzékien flörtölünk, és csókoljuk egymást. Ha van egy pillanatunk egy gyors ölelésre, akkor megtesszük, és puszit adunk egymásnak. Az érintés nagyon fontos a fizikai intimitás életben tartásához - Forrestal.

- Kitöltünk egy igen/nem/talán listát. Sok olyan szexszel kapcsolatos dolog nem feltétlen jön fel magától a beszélgetések során, amiről aztán kiderül, hogy mindkettőtöket érdekelt volna. A jegyzetek összehasonlítása után pedig készíthetsz egy szexi kis bakancslistát, amit ellenőrizhetsz, amire hivatkozhatsz, ha a rutinban ragadnál. Nézegesd meg újra és újra, és frissítsd néhány havonta, lesd meg, változott-e rajta valami - F. L. 

Szexpóz az erőteljes orgazmusért

A jó szex már önmagában is erősíti a kötődést, fokozza az érzelmeket és az intimitást, és szorosabbá teszi a kapcsolatot. De vannak olyan pózok, melyek még az átlagosnál is sokkal erőteljesebben hatnak a pár viszonyára. Ezek közé tartozik többek között a kanálpóz, amely akár a kapcsolatok megmentője lehet, hiszen fáradtság esetén is bevethető, de egy tantraszakértő most javasol egy másik pozitúrát is, amelyet nem véletlenül ajánl minden hozzá forduló szerelmesnek.

Intenzív orgazmust ígér, és erősíti az intimitást: a tantraszakértő kedvenc szexpóza

Nem bonyolult vagy kényelmetlen, és rendkívül erős hatása van a párkapcsolatra.

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük