Gátlástalan szex a nyaralás alatt
Valaki egyszer azt mondta, nem számít megcsalásnak a szex, ha nem egyezik a két ember irányítószáma. Valóban így van?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mondhat bárki bármit, mediterrán nép vagyunk. Csípős-fűszeres a kajánk, törvénybe iktatnánk a délutáni alvást, többet iszunk égetett szeszt, mint kellene, és csak akkor ül mosoly komor ábrázatunkra, amikor a hosszú tél után megérkezik az első napsugár. Akkor aztán kettesével dobáljuk le magunkról a textilt, és az első zöld területre kidobjuk magunkat, hogy némi színt varázsoljunk fakó bőrünkre. Nyilván azért, hogy rövid szoknyába bújtathassuk formás lábunkat.

A vágy jön a meleggel együtt...

A kérdés annyira rávilágít a primitív emberi ösztönökre, hogy némi kutatást végeztem az interneten, ennek eredményeként tudható, hogy a nők 43,3%-a, míg a férfiak 43,5%-a vallja, hogy a meleg idő érkezésével megnő az igénye a szexre. Szóval normális, hogy az ember kicsit megkattan, ha hirtelen jön a hőség.
Mintha minden egyszerűbb lenne, mintha könnyebben kötnénk ismeretségeket, mintha könnyelműbbek lennénk ilyenkor. Ez bizonyos szempontból igaz is.

Hurrá, nyaralunk!

Na akkor kezdjünk neki – mondta barátném, és kicsatolt melltartóját megpörgette a feje fölött, majd egy jól irányzott mozdulattal a hátsó ülésre dobta, és mintegy mondandóját megerősítendő rálépett a gázpedálra. Így indult a nagy kéthetes nyaralás, csupa nő együtt egy kocsiban, ki a tengerhez, le a partra, mindannyian facérok, nem várt itthon senki.
Mikor mindezt meséltem P.-nek, aki jóbarát és nem mellesleg fiú, dupla turbulenciával rázta a fejét, és imígyen szónokolt: - Na, majd megnézem én azt, hogy hány napig marad rajtatok a bugyitok.

Nyilván fejhangon kértem ki magamnak, aztán emlékeztettem rá, hogy kivel is beszél, majd rögtön replikáztam, hogy ugye még felrémlik neki, amikor néhány haverjával kibérelték a balatoni házat Kenese mellett.
- Évente egyszer én is lazíthatok – válaszolta, és sebtében kitessékelt az ajtón.

Ami a parton történik, maradjon is ott?

Pedig még lettek volna kérdéseim. Itt ugyanis ismét azzal a berögzüléssel kerültem szembe, amiről már ezen a fórumon is értekeztem korábban, jelesül: amit nekik lehet, azt nekünk miért is nem?

És akkor most tartsunk egy kis összefoglalót.
Aki nem hajlamos arra, hogy rövid udvarlás után kettérakja a lábait, annak teljesen mindegy, hogy éppen melyik tengerparton van. Jöhet a legszexisebb amorózó a legbarnább bőrrel és a legfehérebb fogsorral, hősnőnk pironkodva fogja tovább szürcsölni a pinnyakoládát. Pedig! Üzenem a gátlásos hölgyeknek innen is, hogy néha nem árt az egónak, ha hagyják, hogy egy kedves idegen suttogjon szépeket.

Ami a nyaralás alatt történik, az ott is marad. Szép gondolat. Kár, hogy nem igaz, pedig sokan takaróznak vele. Ez valahogy úgy hangzik, mint az a hibás elképzelés, hogy ha nem tudod az egyéjszakás kalandod nevét, akkor az nem is számít megcsalásnak...

Pedig jó, ha tudod, hogy több szempontból is el lehet csúszni ezen. Először is, mi van, ha a társaságból valakinek eljár a szája? Bukó.
Vagy mi van, ha beleszeretsz az amorózóba? Vagy csak azt gondolod, hogy beleszerettél, aztán egyszer csak az e-mailekre nem jön válasz. Bukó. Újfent.

Természetesen nem azt mondom, hogy legyél apáca, de óvatosan a vízszintesbe kerüléssel! Mondjuk azért is, mert kevésbé klassz ajándékokat is össze lehet szedni egy-egy ilyen együttlét alatt...

Ezt is szeretjük