18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 merész szextipp a férfitól (18+)
Lepd meg a kedvenceivel!
Kíváncsi lennél rá, milyen hálószobai praktikákat ajánl egy pasi? Íme, a kedvencek: vesd be őket otthon!

A szex, az biza márványfalakról való visszhangverés, mosolygása a mindennek, a töltött káposzta tetején a tejfölpötty. Ha van értelme, akkor ezért van az életnek: mikor beledurranunk egymásba, akkor ismerszik meg a másik. Lakva.

Ha a feles cseresznyepálinkákat testközeliségre váltani lehetne, az alkoholizmus, mint olyan, megszűnne lenni - bárcsak jönne a hippinyár! Bárcsak akkor lettünk volna virággyerekek, amikor! Olyan ősrégi, férfivadító szextippek következnek, hogy attól kivirul a művirág is.

Orális szex: oda-vissza jár!

A legszebbje a zavarosban való halászatnak. Az oráloskodás. Szájba venni, amije a lánynak van. Főnyeremény, mely ugyebár minimum egy Salma Hayek. Igyekszünk nem részre hajlani, vagy, ha mégis, akkor csakis egy bizonyos részre - holmi kisleányokat nyelvvel ingerelni igenis király. Egy vagonnyi leszedált sztriptíz nem ér fel a páros nyelvórákhoz, szegény harisnyakötő a fasorban se pislog. Aki punit nem fal, nem is lehet valaki.

Ellenben, hiába alap, hiába betöltőprogram - egész estét betöltő, akár -, volt már rá példa, hogy a leány nem akarta. Nyelvvel hozzáérni, alttesti tájakon? Hát még mit nem. Az ilyen asszonynak általában patája van, villás nyúlvány a feneke fölött, és előszeretettel hallgat Modern Talking-slágereket. Vagy csupán zavarba jött szegény? No, hát az minimum felesleges: lehet, hogy hosszabb menet lesz, de közben legalább biztos lehet benne mindenki, hogy a szájában figyel a lottóötös. Hogy unatkozni senki nem fog. Ha pedig a kisasszonyok esetleg a látvány miatt aggódnának, hogy túl közel meg ilyesmi, akkor egy percig se tegyék. A férfi kedvenc szórakozása a mozi, a szélesvásznú.

Tessék szépen nyelvelni, de nem akárhogy, hanem párhuzamban. A hosszas játék és nyelvjáték nem lesz ellenére a pasinak, sőt, éppen ez a legjobb az egészben. Vissza kell térnünk arra, hogy miért is furakszik a férfi bugyiba, szájjal: hát, mert jó neki, ha jó a lánynak. A nuni ugyanis a férfié, amit be kell nyelvelni.

Beöltözés

A hacukák ugyan lehetnek cukik, de nem minden férfinak okoznak örömöt. A beöltözködős pasas ellenben olyan: ízlése van, kultúrtörténete. Mindenki, ejtsd, mindenki szerette volna az épp a bányában dolgozó törpék nyári lakában lelni, éppen egy szál csipkés bugyiban pihegve az egyébként egy az egyben Mae Westről mintázott Hófehérkét.

Mert micsoda selymes bőr! Micsoda csuparózsa száj! Csak van, amelyikünk ezt nem hajlandó bevallani. Mert az már lélekvillantás, a pasi lelke helyén meg egy acélszéf van igazából.

Vannak bizonyos archetípusok, kiket szívünk szerint agyoncsókolnánk. Ehelyütt sokszor megidéztük már a csücsöri mellű Jennifer Anistont, aki nem volt rest Leia hercegnőbe bodorítani a frizuráját, amikor pedig a Ross, az a nyegle nyámnyila, nem is kérte, mert csak éppen utalt rá.

Jómagunk ehelyütt úgy gondolnánk, hogy az egészből nem is a dressz maga a lényeg, illetve nagyjából csak 30%-ban az: valójában a szándék, ami fontos. Hogy ezt megtette értünk. Ennyire fontosak vagyunk neki, hogy ne adj' Isten, még hülyét is csinál magából. Micsoda tündér! Ezt a kiskirálylányt! Ezt pont idehajították az égiek, nekünk!

Ami a szíveden, legyen a szádon

A kezdeményező asszony a szerelem száján a szépségpötty. Az aranynuni. Akibe érdemes fektetni. Illetve, akit érdemes megfektetni. Gerincre, lányok.

A szex ugyanis, gondoljanak a pengeszájú aggszüzek, pókhálós nyanyák azt, amit csak akarnak, nem a férfi találmánya. Nem a pasas ötlötte ki, nyomorúságára a gyengébb nemnek. A szex, a testiség körülbelül annyira a pasasé csak, mint a mell a kisleányé. Nick Hornby szerint ugyebár a mell, a kebel a férfi tulajdona, és markolászáskor visszaköveteli, mely ideával ugyan nem értünk maradéktalanul egyet, mégis összekacsintva bólogatunk.

Amikor a hölgyek azzal a bizonyos pajkos kacsintással odabújnak mellénk, az a minden, az elismerése az eddigi pasasságunknak. A szex Oscarja. Tetszenek érteni?

Ha meg akarják jutalmazni az emberüket, a rendes fehérnépek odabújnak, és ártatlanul lesvén, de közben illetlen helyeken simogatván, követelik a durva koituszt. Ami nem marad el, ebben biztosak lehetnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük