18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 tűzforró szexpóz, kizárólag haladóknak (18+)

Élvezd a gyönyört, és próbáld ki, milyen, ha mindeközben kedvesed irányít!

Forrósítsátok fel szexuális életeteket néhány extrém pozícióval. Ha kedvenc helyzeteiteket kicsit felturbózzátok, egészen újszerű szexuális élményben lesz részetek. Különleges élmény megtapasztalni, ha a látszat ellenére mégsem a te kezedben van az irányítás: ne félj azonban átengedni a hatalmat párodnak, és a legnagyobb gyönyör forrása lesz az ambivalens szexhelyzet.

Kinyílt virág

Ez a testhelyzet a misszionárius póz egyik változata, amelyben a nő ferdén tartja a lábát, így hüvelye kiszélesedik, ami lehetővé teszi, hogy könnyebben és gyorsabban mélyre hatolhasson a férfi. Miközben hanyatt fekszel, és alulról megtámasztva csípődet a férfi felé tolod, combodat széttárod, és térdedet behajlítva letámasztod a lábadat, engedd, hogy párod beléd hatoljon.

Mivel a helyzet erőteljesen igénybe veszi minden izmodat és türelmedet, jogosan elvárhatod, hogy a pasi a behatolás alatt is kényeztessen a kezével: kérd meg, hogy simogassa a melled és csípődet. Mivel különösen mélyre lehet hatolni ebben a pózban, inkább a lassú örömöket válasszátok: a sietség könnyen fájdalmat okozhat.

Vízidaru

Erről a taoista szexhelyzetről hagyományosan azt tartják, hogy gyógyító hatással van a nemi szervekre, a hasra és a lépre. Az együttlét során a nő irányít, tehát a te mozgásod lesz a közös gyönyör forrása. Engedd, hogy partnered egy puha ágyra fektessen, azonban a legjobb, ha derekadat még ezen felül is alátámasztod egy kényelmes párnával. Miközben lábaddal átkulcsolod a derekát, engedd, hogy megtámaszkodjon melletted, és úgy térdeljen, hogy háta az ágy szintjével párhuzamos legyen.

Ezt követően rólad szól az együttlét: miközben a férfi egyhelyben áll, mozgásoddal kedvedre irányíthatod az aktust, és kiélvezheted a gyönyör minden percét!

A páva etetése

Ehhez az egyszerű, álló testhelyzethez ülj egy magas bútorra úgy, hogy valamivel magasabban legyél, mint a pasi csípője. Ha lábaddal átkulcsoltad a derekát, engedd, hogy megragadjon, és az ölébe húzzon!

Ebben a helyzetben élénken tudtok szeretkezni, bár kissé megerőltető lesz, mivel egész testsúlyoddal a férfi karjára nehezedsz, ráadásul a combjaidat és a fenekedet is tartania kell. Ha azonban elfáradt, és tartana egy kis pihenőt, akkor sem kell egymástól elszakadnotok: miután gyöngéden visszahelyezett a bútorra, továbbra is szeretkezhettek, ha lábaid között tartod őt.

Tigrisugrás

A Káma-Szútra és más keleti szövegek gyakran állatok után nevezték el a különböző testhelyzeteket. Olyan érzéki mozgása pedig nem sok állatnak van, mint a tigrisnek, így nem csoda, hogy a szexualitás szimbólumává vált. A póz különösen lábfetisisztáknak ajánlott: ebben a helyzetben ugyanis különösen erotikus ívben hajlik hátra a nő lába.

Miközben hasra fekszel az ágyon, lábaidat nyisd kis terpeszbe, majd nyúlj hátra, fogd meg, majd húzd magad felé a lábfejed. A test így teknő formába hajlik, ami szűkebbé és feszesebbé teszi a hüvelyt, azonban éppen emiatt behatoláskor intsd párodat óvatosságra, nehogy fájdalmat okozzon. A ritmust ezúttal a férfi diktálja, de nem kell túlzottan visszafognod: engedd felszínre törni ösztöneidet, és hihetetlen élményben lesz részetek!

Bambuszhasogatás

Bár ebben a pózban hanyatt fekszel, az irányítás valójában mégis a te kezedben van. Bár alapvetően szexuálisan a nő a passzív, befogadó fél, néha szükséged lehet rá, hogy helyet cseréljetek, és te lehessél aktív. Ez a póz pedig izgató ambivalenciával kecsegtet, mivel föléd magasodva a férfi a tekintetével ural, valójában azonban minden rezdülésednek alá van rendelve.

Miközben hanyatt fekszel, engedd, hogy a férfi letérdeljen veled szemben. Ezt követően egyik lábadat nyújtva tedd a nyakába, a másikat pedig enyhén behajlítva támaszd a mellkasának. Helyezkedjetek úgy, hogy a pasi térdeit kétoldalt csípőd mellé támaszthassa, közben azonban maradjatok elég közel a behatoláshoz!

Ekkor a párod mellkasának támasztott lábadat helyezd a combja mögé, és a két lábad finom mozgatásával tudod irányítani szeretkezésetek ritmusát. A különös helyzetben könnyebben irányíthatod hüvelyizmaid, ami nemcsak neked segít az orgazmus elérésében, de a pasinak is élvezetet okoz.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük