18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legforróbb játékszer, szexpózokkal kombinálva (18+)
A maximális gyönyör érdekében használjátok közösen kedvenc szexi kütyüid!

A misszionárius póz fullasztó erotikája lassan a múlté. A hollywoodi filmek is egyre gyakrabban villantanak forró konyhapultos jelenetekkel, a legvadítóbb játékszerek pedig szemérmetlenül villognak a kirakatokban. Ha tehát eddig nem használtad volna ki a szexuális szabadságot, le a szemellenzővel, és vesd bele magad a buja kéj mámorába!

A legnépszerűbb szexpózok mellett kísérletezz a játékszerekkel is, és kombinációikkal repítsd párodat és magad az egekbe!

Gyűrűgyönyör

A jó misszionáriust mégiscsak visszahívjuk egy röpke pillanatra. Az egyik népszerű női kedvenc, a péniszgyűrű alkalmazásához ugyanis a lovagló- mellett ez a másik legalkalmasabb póz. Ha párod szerszámára ilyen csinos kis gyűrűt húzol, valójában élő vibrátort varázsolhatsz belőle pár percre.

Ha azonban a kis elem lemerül, és többé nem rezeg a szerkezet, még nem feltétlenül eldobandó, ugyanis valójában az a lényege, hogy a pénisz tövét elszorítva lassabban engedi a vért áramolni, így kedvesed erekciója hatalmasabb lesz, mint valaha. Válaszd tehát azt a pózt, amivel ezt a kellemes újdonságot a lehető legjobban ki tudod élvezni, akár vizuálisan is! Hatalmas tévhit ugyanis, hogy a látvány csak a férfiaknak nyújt örömöt: kedvesed testében gyönyörködve neked is sokkal vadítóbb élmény lesz az együttlét, mintha szégyellősen behunynád a szemed.

Az elemes kedvenc

Mi is lenne tökéletesebb kombináció, mint a nő kedvenc játékszere, a férfi egyik kedvenc szexuális helyzetével kombinálva? Ha tehát már nem vagy kezdő az anális gyönyör terén, egész nyugodtan vond be a játékba a vibrátorodat is, és folytassátok a szeretkezést hármasban! Van, aki számára az anális szex kifejezetten gyönyörteli élmény, különösen, ha megfelelő partnerrel vág bele a hátsó kert felfedezésébe.

Ne riadj hát meg párod közeledésétől, és ha te is izgatónak tartod a dolgot, vágjatok bele ebbe a különleges pózba úgy, hogy mindkettőtök számára a gyönyör forrása lehessen! Kapd elő a párnád alól a vibrátorod, és miközben párod hátulról kényeztet, foglalkozz magaddal. A hüvely és az ánusz egyidejű ingerlése különleges gyönyör forrása lehet, ami után garantáltan nem fogsz többé tabuként tekinteni az anális szexre.

Bilincsbe vert szerelem

A prémes jószág élvezetéhez a legalkalmasabbnak kínálkozó póz a misszionárius. Valójában azonban a meglepetés ereje jobban érvényesül, ha párod hason fekve bilincsel meg, és hátulról hatol beléd. Mivel nem látod, mi történik veled, és ki vagy szolgáltatva kedvesed vágyainak, a meglepetés ereje jobban érvényesül, mintha hanyatt fekszel, és partnered gesztusaiból már előre sejted, mi lesz a következő mozdulat. Bár sokakban ébreszt rossz reflexet a bilincs, valójában igen élvezetes tud lenni a nő számára ez a kiszolgáltatott helyzet.

A szex akkor a legjobb, ha mindketten teljes mértékben el tudjátok magatokat engedni, és mindenféle szégyenérzet nélkül váltjátok valóra egymás vágyait. A gyönyör sokszor keveredik a vadsággal, de a szerelem és a bántás közt világos határvonalat kell húzni, hogy mindketten tudjátok, mi az, ami még belefér, és mi az, ami nem.

Kutya és ló

Egy forró, bevállalós éjszakán vessétek bele magatokat egy izgalmas szerepjátékba! Legyél te a kéjhölgy, párod pedig az úr, aki szeretné, ha minden kívánságát gondolkodás nélkül teljesítenéd.

Ebben a helyzetben az erőteljesebb szerelmi markolások és csapások kimondottan intenzívvé tehetik a kéjt! Ezt követően egy hirtelen szerepcserét is megjátszhattok, és a kutyapózból lóba váltva ezúttal te veheted a kezedbe az irányítást: párod imádni fogja, ha a prémes ostorral jelölt hatalom a te kezedben van!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük