18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tépni való hancúrruhák körképe (18+)

Szeretnél szexistennő lenni az ágyban? Csomagold magad vérforraló alsóneműkbe, és indulhat a huncut szerepjáték!

Egy nőnek sokféle szerepkörben kell jeleskednie mindennapjai során. Míg a munkahelyén kemény főnök vagy strapabíró beosztott, otthon gondos háziasszony, barátnő, feleség, illetve anyuka. Nem csoda, ha nehéz átlényegülni a buja ágyjelenetekhez, majd egy szexi démon bőrébe bújva felkorbácsolni a gyönyört.

Ha az ágyban szeretnél megszabadulni szokványos arcaidtól, és valami egészen új oldaladdal hoznád lázba a párodat, próbáld ki a szexruhák és jelmezek vágyfokozó erejét, ami mindkettőtökkel csodát művelhet!

A férfiak szeme nem azért tapad rá egy magazin címlapján pózoló ledér macára, mert különlegesebb, mint te, egyszerűen csak azért, mert jól van tálalva. Más helyet foglal el az agyukban, mint az a nő, akit a tűzhely előtt látnak ténykedni. Ám minden nőben ott rejtőzik a címlapra illő kacérság gatyaletoló pillantásokkal, csak néha több kell a romantikus cirógatásoknál, hogy elő tudjon törni.

A fülledt erotika egyben játékosság, amihez hozzátartozik a vérbő fantázia. Ezért használd ki, hogy a hálószoba falain belül bárki lehetsz, akit megfogalmaznak benned titkos vágyaid. Akár az ellenállhatatlan, szexre éhes kéjnő vagy a szűziesen incselkedő cicababa tör elő belőled, abban biztos lehetsz, hogy a visszajelzés nem marad észrevétlen, mondhatni, kézzel fogható lesz az eredménye.

Dögös jelmezek pajzán szerepjátékokhoz

Bizonyára jól tudod, hogy mi fűti fel mindkettőtök fantáziáját, és az ágyban is kialakult már közöttetek, hogy ki a domináns fél. A változatos gyönyörszerzéshez azonban az is hozzátartozik, hogy néha a szerepek felcserélődnek, és mindkét fél megtapasztalhatja a számára idegen területet.

Egy olyan tipikus mondás is létezik, mely szerint az, aki a munkájában vezéregyéniség, az intim szférában inkább hagyja, hogy birtokba vegyék, míg az elnyomottak szeretik, ha a lepedőakrobatikában ők tartják a gyeplőt. A jelmezek olyan szexkellékek, melyekkel bármelyik szerepkör elképzelhető, és egy tízes skálán is húszasra tornásszák fel az élvezetet.

Szexi rucik tüzes domináknak

Ha a Szexshop webáruház kellékeire bízod vadító öltözékedet, lehetsz szigorú nővérke, aki alaposan leápolja betegét, de akár vérmes kalóznő is, aki uralma alá veszi kedvese árbocát. Az előbbi 8390 forintért tehet ellenállhatatlanná, az utóbbi 10 990 forintért fokozhatja a szenvedélyt.

A Miracle fashion szexi webboltja is tartogat dögös kosztümöket zabolátlan hölgyeknek, mint amilyen a rendőrlányszerelés 14 800 forintért és a kihívó cowboy-jelmez 11 300 forintért, mely azt sejteti, hogy bármikor kész vagy megülni a bikát. Az Erotissimi frakkjában férfias hévvel teperheted le partneredet, ha 17 190 forintért a csáberejére bízod magad.

Buja jelmezek simulékony cicáknak

Ha azt szeretnéd, hogy ő vegye be a váradat, igázzon le, és diktálja a játékszabályokat, akkor a Dollhouse készletében található alpesi ruhácskát is választhatod 10 690 forintért, mert a bajor tehenészlány szerepe garantáltan betalál!

A Miracle fashion jóvoltából izgatóan szende diáklány is lehetsz 24 660 forintért, akit be kell vezetni a bűnbe. Szintén a Miracle fashion kínálatából való a piszkos fantáziáról tanúskodó fegyházviselet, ami megint csak 24660 forintért okozhat gyönyört számotokra. A Szexshop weboldalán észbontóan szexi, lakkból készült szobalányruhára is bukkanhatsz, 13 990 forintért.

Letépni való hancúrruhák és fehérneműk

A játékos szexhez olykor még jelmezekre sincs szükség, elég egy hétköznapin túlmenő, vadító kis ruci, illetve egy vágykeltő fehérnemű, amit legszívesebben leharapna rólad a partnered.

Erotikus filmekbe illő szexruhák

A Dollhouse kollekciójában a romantikus darabok is megtalálhatók, mint a hímzett, lenge kis babydoll 7990 forintért. Az Erotissimi latex miniruhájában 7490 forintért őrjítheted meg a párodat. Szintén az Erotissimi weboldalán találod a mindent kidomborító latex fűzőt, melyet 18190 forintért szerezhetsz be.

A Szexshop átlátszó, bársonyos overalljában vadító szexbomba lehetsz, 12 590 forintért. A Miracle fashion két vörös darabjában akár karácsonykor is meglepheted ámuló lovagodat: a marabutollas, átlátszó, falatnyi köntös 12 980 forintért simulhat az alakodra, az elegáns, strasszköves, pántokból álló body pedig 20 100 forintért dobhatja fel a szexuális fantáziátokat.

Pasivadító fehérneműk

A Dollhouse szatén szettje pajkos kis csipkeszéllel díszített, és pillanatok alatt leköthető rólad a szaténszalagokkal. Az ára 6490 forint. A Miracle fashion fekete, tollakkal ékesített bugyija 5830 forintért fokozhatja a forró hangulatot. Az Erotissimi vörös csipketangát ajánl a gyors szex híveinek, hiszen a szeméremrésznél nyitott. Ez a darab 2490 forintért hozhatja lázba a pasidat.

Szexi lábbelik az ágyba - vagy az ahhoz vezető úton

Egy vérforralóan szexi öltözékhez különleges lábbeli dukál, amiben nyilván nem a közértbe mész majd, és buliban is maximum farsangkor mersz majd mutatkozni, ám a hálószoba zárt ajtaja mögött te lehetsz általa az őrjítően dögös szexdíva. Ha szívesen lejtenél egy sztriptíztáncot a párodnak, ne hagyd ki a felszerelésedből a lakkcsizmát sem, melynek lassú, elnyújtott lehúzása soha nem ismert módon borzolhatja fel partnered megfeszült idegeit.

Az Erotissimi kétféle változatban is kínál számodra dögös fétiscsizmát: a vörös, végig fűzős, platformos, lakk darab 55 990 forintba kerül, a combig érő, fekete változat pedig 58 990 forintért teheti tüzesebbé az éjszakátokat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Szintén az Erotissimi választékában találod a tollpamacsos tűsarkú papucsot, ami babydollhoz kiváló kiegészítő, 27 990 forintért.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük