18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A biztos női orgazmus titka, amit ossz meg a pároddal (18+)

Nem csak a pasinak jár a kézi vezérlésű gyönyör: avasd be párodat titkaidba, és élvezd a kényeztetést!

Amikor a nő egyoldalú kielégítéséről van szó, a férfiak nagy része az orális szexet választja. Pedig van a csiklóizgatásnak másik módja is. Ha meguntad, hogy csak egy felnyúló kezet látsz lent munkálkodó partneredből, vedd rá, hogy máshogy fogjon hozzá.

A nőknek a szexben legalább annyira fontos a testi közelség intimitása, mint maga az orgazmus, ha azonban párod kézzel juttat a mennyekbe, közben akár hozzá is tudsz bújni, és megölelheted. Tény azonban, hogy a férfiak nagy része hadilábon áll a kézi technikával, ezért légy türelmes vele, és tanítsd!

Egy kis ízelítő

Annak, hogy kézzel juttasson el partnered az orgazmusig, fontos előfeltétele, hogy ismerd a saját tested. Nehezebb úgy boldogulnia, ha te sem tudod, hogyan működsz. Ha még sosem csináltad volna, ideje belekóstolnod az önkielégítés örömeibe, hogy tudd, mit várhatsz el később párodtól. Ha az alapfeltétel már stimmel, ültesd le, és mozizzon: csináld előtte. Meglátod, élvezi majd.

Sokkal jobb az élő bemutató, mint az, ha bajosan elkezdenétek arról beszélgetni, hogy hol szereted gyengédebben, hol gyorsan, hol pedig erősen, végtére is az anatómialeckéhez nem árt egy kis illusztráció sem. Biztosan újszerű és nagyon izgató élmény lesz számára, ám miközben előtte kényezteted magad, ne hagyd, hogy párod túlságosan átengedje magát a gyönyörnek, légy szigorú, de szexi tanárnő!

Segíts neki!

Ha a bemutató megvolt, próbáljátok ki, mit tanult. Hogy megteremtsd a forró alaphangulatot, libbenj elé legszexibb fehérneműdben, majd, ha megszabadított jelmezedtől, segíts neki megtalálni a pici gyönyörforrást. Ha nyelvvel megy, a keze is hamar rááll majd.

A női test bonyolult, de nem annyira, hogy ne lehessen vele boldogulni. A legtöbb problémát az jelentheti, ha egy előző partnernél más gesztusokra állt rá a férfi, vagy azt gondolja, hogy az összes nő ugyanúgy működik. Nem is anatómiai felépítés, sokkal inkább egyénenként változó szexuális szokások teszik bonyolulttá a nőket. Segíts hát partnerednek, ne várd, hogy mindenben feltalálja magát!

Kalandozás

Ha már témánál vagytok, és játszadozik a csiklóddal, segíts neki hanggal, gesztusokkal. Figyelni fogja a jelzéseidet, így ő is könnyebben boldogul. Ha nagyon eltévedt, útbaigazítást adhatsz neki: finoman vezesd arra a kezét, ahol jobb neked. Ne hagyd azonban, hogy eltávolodjon tőled, és lábaid között premier plánba helyezkedve elkezdjen nézelődni.

Ahelyett, hogy rögtön az elején ötös fokozatba kapcsolna, intsd óvatosabb tempóra, hogy szép lassan kezdje simogatni a csiklódat. Ha nem vagy türelmetlen, nagyobb lesz a gyönyör. Természetesen a síkosítót sem érdemes kihagyni a játékból: egy kis extra nedvességgel még kellemesebb érzéssel tölt majd el minden egyes simítása. Beszéljétek meg, mennyire lehet erőteljes, vagy mutasd meg neki a kezeddel: gyakori hiba, hogy a férfi félti a kis játékszert, vagy akaratlanul is fájdalmat okoz. Különösen érzékeny terület a csikló és a hüvelybemenet között található rész, vezesd hát el ide is.

Kölcsönösen bemelegedve

Ne feledkezz meg azonban róla sem. Kezdjetek kölcsönös játékba, és simogasd te is a párod! Ebben az esetben viszont ugyanaz érvényes, ami a 69-nél: próbáljatok nem belefeledkezni saját gyönyörötökbe, illetve mindig figyelni arra is, amit csináltok. Ha már kellőképpen felizgultál, hagyhatod, hogy partnered egy kicsit elkalandozzon a hüvelyedbe is. A kettős orgazmus fantasztikus élmény, azonban az se baj, ha marad a csiklónál: azért hagyd őt is kibontakozni, a meglepetés felfokozott gyönyörként hathat.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha már közel jársz az orgazmushoz, engedd gyorsítani. Ha hirtelen váltogatja, hogy épp lassan, gondosan simogatva vagy gyorsabban, de kevésbé erőteljes mozdulatokkal izgat, mennyei élményben lesz részed, de a végén mindenképpen az egyenletes tempó az ajánlott. Ha eleinte több útmutatásra szorul is partnered, hidd el, hamar belejön majd, különösen, ha cserébe te is veszel pár kézimunkaleckét tőle.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük